• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka?

• Starter tematu Starter tematu efilo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też się cieszę, że ktoś się cieszy bo jak byłam w Karpaczu, to tak sobie myślałam, że pewnie się o mnie martwicie i ciągle marudziłam mężowi żeby do was napisał jak włączą net, bo nie możecie się denerwować, a jak siadł nam komp to prawie zawału dostałam
No i nagle bardzo zatęskniłam za mamusią ;-)

(ona też ma net :-D )

reklama
SORGA to moje gratulacje:-):-):-)

ja mam usg chyba w ten piątek,jutro sie dowiem dokladnie kiedy i tez licze na to ze czegos sie dowiem:-):-):-)

Super, że coraz więcej dziewczyn zna płeć dzidzi :-)
Gratuluję wszystkim uświadomionym i strasznie zazdroszczę, chociaż sama do końca nie wiem czy chcę znać płeć.

Sorga gratuluję!!! :-)
My też czekamy na jakieś jednoznaczne zdjęcie - ale to dopiero za 2 tygodnie. Ciekawe co tam zobaczymy (po przypadku Efilo, to ja już we wczesne orzekanie nie wierzę ;-) ).

Dziewczynki, gratuluję!
To może i u mnie okaże się że pani Doktorka nie widziała fujarki bo ma problemy z oczami? Albo fujarka się podwinęła :tak:
Muszę iść na 3d, chyba już czas najwyższy, nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry