reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

Mój tata też miał 3 baby - żonę i nas dwie (mnie i siostrę). Potem mojej siostrze urodziły sie dwie dziewczynki i było istne królestwo bab. A teraz ja wyrównuję poziom mężczyzn w naszej rodzinie :-)

reklama
Ta.. a ja bardziej licze na siostre ,ze chlopca zrobi, a moj tato taki nieszczesliwy,ze niedosc 3 cory, to wnuczka, teraz moze i druga haha i mowi,ze nawet dziadkiem nie jest tylko mezem babci :-D

u mnie to samo - tez 4 baby :-D a potem siora urodziła córe ;) :szok::rofl2::rofl2: na szczescie rok pozniej na swiat przyszedl mój miki, a teraz siora rodzi za miesiac chlopczyka ;) dziadek nie bedzie samotny ;)

Hihi, u mnie tak samo domu :-D 4 baby w domu i teraz jeszcze siostra urodziła córeczkę:-) Ciekawe, co pojawi się u mnie, może chłopiec, chociaż nie wiem, czy mój tata złapie kontakt z chłopcami. Sam miał siostrę, więc całe życie babiniec :-D

dziewczyny gratuluję i synków i córeczek. Coraz więcej tych ujawnionych :-D
U mnie w domu też były 3 baby i tatuś sam :-D
Zobaczymy co też w moim brzuszku rośnie. :-)

dziewczyny gratuluję i synków i córeczek. Coraz więcej tych ujawnionych :-D
U mnie w domu też były 3 baby i tatuś sam :-D
Zobaczymy co też w moim brzuszku rośnie. :-)

U nas w domu bylo to samo:-DTeraz sie odwrocilo, siostra urodzila synka w stycznia, a ja w brzusiu mam rowniez synka, i to juz drugiego:-D:-p

Kochana mowilas ze obraczka Ci sie kreci nad brzuszkiem w koleczko tak jak mi, wiec kto wie czy nie masz tam w brzusiu facecika;-):tak:

Witam wszystkich serdecznie,ja co prawda mam termin na 15 pazdziernika ale temat chyba wszystkich dotyczy.Z usg wyszło mi ze chłopaka będe miała,ale czuje że to dziewucha.Tak jak z moją pierwszą ciąza,od początku jakoś nastawiłam sie na chłopca i imie też tylko dzla chłopca miałam wybrane.No i chłopak sie urodził!Teraz jest tak samo,czuje że to dziewucha i imie też tylko dla dziewczynki wybrałam,jakoś tak od początku czuje że jest całkiem inaczej niż wtedy.Teraz ciąze znosze strasznie,co prawda mdłości już minęły ale było zle,jem tylko słodkie,pomarancze i banany pochłaniam kilogramami,czekolada,rodzynki,lody i sok pomaranczowy musi być codziennie.Kilogramy idą mi w tyłek,uda i dookoła brzucha,mam wrażenie że robi mi sie wielka oponka.Już nie wspomne jak brzydka sie zrobiłam,sama na siebie patrzec nie moge.No ale lekarz twierdzi ze chłopak-mam nadzieje ze sie myli,zobaczymy na nastepnym usg 2 czerwca:-)

reklama
Gratulje naftalanek :-D
U mnie z mojej strony rodzą się same baby i nasz synek będzie pierwszym chłopakiem od prawie dwóch pokoleń! Z kolei mój chłopak ma trzech braci i w ogóle pełno u nich chłopów i teraz kolejny będzie. ;-) Wszyscy trzymali kciuki za dziewczynę, a ja i tak wiedziałam od początku że to będzie Rysio. :tak::-D

Do góry