reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

.Teraz ciąze znosze strasznie,co prawda mdłości już minęły ale było zle,jem tylko słodkie,pomarancze i banany pochłaniam kilogramami,czekolada,rodzynki,lody i sok pomaranczowy musi być codziennie.Kilogramy idą mi w tyłek,uda i dookoła brzucha,mam wrażenie że robi mi sie wielka oponka.Już nie wspomne jak brzydka sie zrobiłam,sama na siebie patrzec nie moge.No ale lekarz twierdzi ze chłopak-mam nadzieje ze sie myli,zobaczymy na nastepnym usg 2 czerwca:-)

Wiesz co, u mnie tez ciaza zupelnie inna niz ostatnia, kiedy to urodzil sie synus, moj jadlospis taki jak Twoj owoce lody slodycze, mi tez kilogramy ida w pupke i dookola brzucha, do tego wszystkie wrozby wskazywaly na coreczke a ostatnio na usg ujrzalam klejnociki i bedzie kolejny synek, tak wiec objawy, wrozby, wyglad nie maja tu nic do powiedzenia;-)Ale zycze Ci tej cory jak tak bardzo chcesz, ja juz jestem pewna ze to bedzie Adrianek:tak:
U nas już na 100 % synek:)

GRATULACJE:-):tak::-)

reklama
Jejku, ja się już poniedziałku doczekać nie mogę...Mam nadzieję,że mój skarbek tak się ustawi,że pozwoli nam zobaczyć,co ma między nóżkami.:-) Ja jakaś chyba dziwna jestem...Na początku bardziej mnie ciągnęło do słodkiego i do nabiału,ale w sumie wszystko jadłam,a teraz nie mam żadnych zachcianek, żadnych kaprysów,mogę jeść wszystko.:confused: To mi jeszcze bardziej utrudnia choćby przypuszczenie odnośnie płci.:-D

A ja dalej ciągnę na słodko:-D Ludzie w pracy się nadziwić nie mogą, że co chwilę coś czekoladowego w siebie wrzucam:-D:-D Przeszła mi natomiast całkowicie chęć na zupki chińskie:-p Jeszcze tylko niecały miesiąc i rozwieją się możżżżże wszystkie wątpliwości co do płci. Otoczenie zdecydowanie wróży mi dziewczynkę - mąż zdecydowanie chłopczyka. Aż mnie troszkę wkurza, że zwraca się do brzusia na ON - zupełnie nie wiedząc cóż za płeć się tam kryje - a jak go pytam dlaczego tak robi? - to mi odpowiada, że bąbelek to on - a mówienie bąbelkowa nie wchodzi w grę, hehehe i niby nie o płeć mu chodzi a o zdrobnienie. :rofl2::rofl2::rofl2::rolleyes:

Czytajac Wioli i Ninonki posty, ich zachcianki i ogladajac brzusie stwierdzam, ze
Ninonka bedziesz miala coreczke:-):tak:
Wiola syneczka:-):tak:

Przepraszam Was dziewczyny ale ja jakos tak czuje te Wasze szkrabiki, ciekawe czy mam dobre przeczucie:confused::tak:;-)

Oli - nie masz za co przepraszać - fajna jest ta zabawa w zgadywanki. :-D Prawda i tak wyjdzie na jaw czy tego chcemy czy nie - hehehe - już nie ma odwrotu:-D Zobaczymy jak to z tym będzie:tak:

A ja tez mam przeczucie ze Wiola bedzie miala synka - jakos tak caly czas mysle ......
A do siebie przeczuc wogole nie mam - zero intuicji matczynej.............

ja byłam pewna ze bedzie chłopiec... moze dlatego ze tak mocno chciałam drugiego synka... jak sie dowiedziałam ze jednak córa to nie mogłam w to uwierzyc... ;-)

ja byłam pewna ze bedzie chłopiec... moze dlatego ze tak mocno chciałam drugiego synka... jak sie dowiedziałam ze jednak córa to nie mogłam w to uwierzyc... ;-)

u mnie bylo odwrotnie i rowniez nie moglam w to uwierzyc;-)a powiedz mi kochana dlaczego tak bardzo chcialas drugiego synka??? :tak:;-)

u mnie wszystkim na około trudno uwierzyć że będzie synek :tak: każdy miał nadzieje że w końcu urodzi się dziewczynka :-D ja zdziwiona nie byłam bo czułam że będzie chłop hehe

reklama
U mnie wszyscy przepowiadali chłopca, a tu dziewczynka się ujawniła. Ja to jakoś czułam że będzie dziewczynka tylko tak sobie wmawiałam że to chłopiec, ach zagmatwane te moje przeczucia. Ogólnie to moja babcia mówila że z przodu to mam brzuszek na dziewczynkę a z boku na chłopca,. Słodycze to kilogramami mogę jeść więc ten przesąd się sprawdził i będzie dziewczynka.
Acha i to kłucie z prawej strony o którym pisała kiedyś iwonka że to na dziewczynkę, ale jej się to nie sprawdziło:-)

Do góry