• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chlopiec czy dziewczynka?

Paula7729

Zaciekawiona BB
Hejka. To 12 tydzień ciąży. Chłopiec czy dziewczynka? Bo już sama nie wiem 🙈

Załączniki

• received_3325337927709573.jpeg
    received_3325337927709573.jpeg
    96,3 KB · Wyświetleń: 333
reklama
Już pytałaś o płeć, ale my Ci na to pytanie nie odpowiemy, bo na tym etapie narządy płciowe wciąż się wykształcają. Teraz może być chłopiec, a za 4 tygodnie może to być dziewczynka. Więc to jest takie gdybanie. Poczekaj cierpliwie aż lekarz Ci powie, kto u Ciebie uwił sobie gniazdko.

To zaznaczyla mi Pani doktor która stwierdzila ze to chlopiec bo nie możliwe ze kośc ogonowa jest taka długa... w co nie bardzo wierzę bo to 12 tydzień i dziwne zeby byla tak na 100% pewna zwłaszcza ze ona jest juz troche starsza

Mieszkam za granicą i tam mam swojego ginekologa. Teraz jestem na ponad miesiac w PL i musialam gdzieś iść, do lepszych ginekologów terminy na marzec/kwiecień 🙈
A rozumiem, ale też są inni dobrzy specjaliści którzy mają termin np. na teraz. Trochę warto poszperać na znanym lekarzu albo coś :) Ja tak trafiłam do dobrego lekarza, który później już mi prowadził ciążę.
Mam jeszcze inne zdjecia z tej wizyty moze na nich cos widac (ja sie kompletnie na tym nie znam)
Nadal nie wiadomo. W tym okresie może być chłopak, a zaraz dziewczyna. Także bym się uzbroiła w cierpliwość i zapytałam się lekarza w 17-18tc. Ja się w 17 dowiedziałam o płci. :)

reklama
A rozumiem, ale też są inni dobrzy specjaliści którzy mają termin np. na teraz. Trochę warto poszperać na znanym lekarzu albo coś :) Ja tak trafiłam do dobrego lekarza, który później już mi prowadził ciążę.
Nadal nie wiadomo. W tym okresie może być chłopak, a zaraz dziewczyna. Także bym się uzbroiła w cierpliwość i zapytałam się lekarza w 17-18tc. Ja się w 17 dowiedziałam o płci. :)
Owszem szukałam kogos dobrego ale tak jak mówię jak ktos jest dobry to terminy nieosiągalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry