reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
mam nadzieje, ze wam sie uda!!!!to bylby fajny prezent na gwiazdke 
myslelismy zeby dac na imie Olaf, ale teraz mam wrazenie, ze to ma byc inne imie hehe
tak jak jadlam slodkie, mdlilo mnie od kapusty, mialam wczesnie mdlosci itp, a cos mi mowilo, ze to chlopczyk jednak!takie dziwne przeczucie, ale czekalam czy sie potwierdzi :laugh:
myslelismy zeby dac na imie Olaf, ale teraz mam wrazenie, ze to ma byc inne imie hehe
tak jak jadlam slodkie, mdlilo mnie od kapusty, mialam wczesnie mdlosci itp, a cos mi mowilo, ze to chlopczyk jednak!takie dziwne przeczucie, ale czekalam czy sie potwierdzi :laugh:
Witajcie po malutkiej przerwie
!
Agatko - jej dziś, przed chwileczką przeczytałam - SUUUPER SUUUPER -tak bardzo sie ciesze- znamy pierwszego lokatorka
-
GRATULUJĘ!!!!

Ja dziś na badzania. Jej..jeszcze kilka godzin i też bede widziała moje Maleństwo
!
Agatko - jej dziś, przed chwileczką przeczytałam - SUUUPER SUUUPER -tak bardzo sie ciesze- znamy pierwszego lokatorka
GRATULUJĘ!!!!
Sumko super pomysł- jeuż pędze zanotowac pierwszego "odkrytego"sumka pisze:Może będziemy dopisywać płeć do naszych terminów, co ty na to Rusałko
Ja dziś na badzania. Jej..jeszcze kilka godzin i też bede widziała moje Maleństwo
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ciekawa jestem, czy wśród nas czerwcówek przyjdzie na świat wiecej chłopczyków czy dziewczynek.
Agatko- gratuluje chłopczyka!
Ja twardo trzymam się przy swoim stanowisku o niespodziance- oczywiście jak Was czytam to bardzo mnie kusi, aby też kazać wybadać dokładnie lekarzowi płeć
)) ale mój mąż chyba udusiłby mnie
)
Agatko- gratuluje chłopczyka!
Ja twardo trzymam się przy swoim stanowisku o niespodziance- oczywiście jak Was czytam to bardzo mnie kusi, aby też kazać wybadać dokładnie lekarzowi płeć
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Znalazłam w gazecie"dziecko" artykuł jak się planuje płeć. Jeśli chce się mieć dziewczynkę należy współżyć od zakończenia miesiączki do dnia poprzedzającego owulację poźniej zaś nie. Gdybyśmy chcieli mieć chłopca, należałoby się powstrzymać od współżycia na początku cyklu i współżyć dopiero w momencie owulacji. Wymaga to oczywiscie dokładnej znajomośći cyklu miesiaczkowego i wyznacznia dnia owulacjii.
Wiedział ktoś o tym ciekawie u kogo to się sprawdziło. Jeśli tak jest mam 60% szans, że bede miała dziewczynkę

Wiedział ktoś o tym ciekawie u kogo to się sprawdziło. Jeśli tak jest mam 60% szans, że bede miała dziewczynkę
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja też o tym słyszałam. Poza tym czytałam w gazecie medycznej (dorwałam takową u wujka-lekarza), że jeśli mężczyzna przez kilka dni poddawany jest wysiłkowi fizycznemu, to w jego spermie jest dużo więcej plemników "męskich". Nie jestem pewna co do procentów, ale to było chyba coś ok. 70-80% na korzyść męskich potomków 
Ja chciałabym córuchnę, choć w zasadzie przy pierwszym dziecku nie ma to takiego znaczenia. Ale wszyscy twierdzą, że będę miała chłopaczka
Nagle sami jasnowidze w rodzinie i wśród znajomych
Zasadniczo mi to obojętne... A może w poniedziałek już będę wiedzieć.... hmmm 
Ja chciałabym córuchnę, choć w zasadzie przy pierwszym dziecku nie ma to takiego znaczenia. Ale wszyscy twierdzą, że będę miała chłopaczka
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja podobnie jak Ell bede sie starac nie podpytywac do konca ale nie wiem czy wytrzymam >
W dodatku wczoraj kupilam w HM piekny komplet czapeczke i skarpety w typowo dziewczecym rozowym kolorze ;D
reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dziewczyny, powodzenia,uwazajcie,zeby przypadkiem czegos nie zobaczyc na usg
, ja zawsze myslalam, ze nie bede chciala wiedziec, ale potem to juz nie moglam sie doczekac!
co do ciuszkow, to dla dziewczynek jest zdecydowanie wiekszy wybor i ja dzisiaj ciagle jakas super sukienke widzialam, ale dla chlopca trudniej cos ladnego znalesc ale juz pare przecudnych rzeczy widzialam
co do ciuszkow, to dla dziewczynek jest zdecydowanie wiekszy wybor i ja dzisiaj ciagle jakas super sukienke widzialam, ale dla chlopca trudniej cos ladnego znalesc ale juz pare przecudnych rzeczy widzialam