reklama

Chłopiec czy..

Pepowina na takim zdjeciu tzw "potty shot" nie jeste widoczna.Na dziewczecych potty shot nie widac kompletnie nic- w sensie nic nie odstaje a dziewczynki tez maja pepowine jakby nie patrzec;p
Tak wyglada dziewczynskie potty shot.
1517579372-88dd2795c0d74c05-aaaaaa.png

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

z tego samego usg:
575eb3367c1ba.jpg

Bo aż mi się wierzyć nie chce, bo u nas w rodzinie naprawdę sam babiniec i bardzo się cieszę z SYNA! :)
Już usuwam tamten temat, nie zauważyłam tu odp :) (edit: coś nie mogę znaleźć gdzie usunąć...)

Ostatnia edycja:
reklama
Pepowina na takim zdjeciu tzw "potty shot" nie jeste widoczna.Na dziewczecych potty shot nie widac kompletnie nic- w sensie nic nie odstaje a dziewczynki tez maja pepowine jakby nie patrzec;p
Tak wyglada dziewczynskie potty shot.
1517579372-88dd2795c0d74c05-aaaaaa.png

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
1519718332-fb23a43a41125f27-aaaaaa.png

Jednak jest czasem widoczna [emoji14]

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Ryzyko pomyłki jest zawsze i nie wynika to z wady sprzętu. Czasem jest to kwestia umiejętności lekarza ale najczęściej problem z rozpoznaniem płci wynika z braku współpracy samego dziecka :) Po prostu się nie chce pokazać.

Gratulacje dla Was!

PS: tatusiowie pękają z dumy również na wieść o córeczkach! :)

Ryzyko pomyłki jest zawsze i nie wynika to z wady sprzętu. Czasem jest to kwestia umiejętności lekarza ale najczęściej problem z rozpoznaniem płci wynika z braku współpracy samego dziecka :) Po prostu się nie chce pokazać.

Gratulacje dla Was!

PS: tatusiowie pękają z dumy również na wieść o córeczkach! :)
To ja wiem. Pytalam raczej w kontekście mojego zdjęcia usg :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry