Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też byłam załamana, bo wiek mnie gonił do ciąży. A tu wyszedł GB. I zakaz zachodzenia w ciążę. Do tego moje badania wychodziły długo źle. TSH nie reagowało na leki. Aż w końcu coś ruszyło i rowno po roku moglam zajść w ciążę
Bierzesz jakieś leki w ciąży?
Właśnie boję się tego nawrotu choroby, że będzie gorzej niż było. Te objawy chorobowe są bardzo męczące. Po jakim czasie miałaś nawrót? Leczyłam się radiojonem?całą ciążę byłam bez leków. Po ciąży nadczynność wróciła bardzo mocno. Jestem po operacji tarczycy.
Cieszę się,że się w końcu udało. Chciałabym zapytać ile wynosiły Twoje traby maksymalnie? Jak szybko spadały? U mnie niestety rosną..właśnie zrobiłam badania i wzrosły do 29 w 2 tygodnieTeż byłam załamana, bo wiek mnie gonił do ciąży. A tu wyszedł GB. I zakaz zachodzenia w ciążę. Do tego moje badania wychodziły długo źle. TSH nie reagowało na leki. Aż w końcu coś ruszyło i rowno po roku moglam zajść w ciążę
Super,że się udało je opanować. I że w ciąży wszystko ok. Ile wynosiły Twoje traby maksymalnie i jak szybko spadły?Hej, ja mam gravesa basedowa i aktualnie jestem w 38 TC, ale u mnie choroba była już uśpiona przed ciążą, w trakcie cały czas pod kontrola, obecnie mam wynik około 1,87