Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie wiem Julienx ale tez nasz Alek ma jakies chyba zaparcia bo robi tylko 1 kupe ostatnio i sie ciagle prezy i wyje. A powiedz mi na jakiej podstawie wiesz ze Antos ma za mało zelaza? Robili mu badania? I dlaczego? Bo tak sobie mysle ,ze przecierz Alek tez moze miec czegos tam za mało albo za duzo a nikt mu zadnych badan nie zleca...?
a moja po mimo jabłuszka ma twarde kupki ale ok 3 dziennie wczesniej robiła 1 na wa dni.
A czy do tego zelaza podajesz witaminki i kwas foliowy bo bez tego ciezko sie wchłania i nie daje efektu.
Moze podawaj w miedzy czasie lakcid i do picia rumianek ja tak robiłam i było lepiej.
A Olus ma katarek i zaczerwienione gardelko... lekarka przepisala cala reklamowke lekarstw... noc mialam nieprzespana... ale to nic... byle by Olusiowi sie polepszylo...