reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

heksulka - zapomniałam ci napisać - mój miał wizytę u psychologa - i określali mu skalę rozwoju. Było bardzo fajnie. Czytała z listy co powinno dziecko robić w danym miesiącu i sprawdzała. A więc może będziesz mieć to samo. A żeby nie było zbyt nudno to Mirek zrobił sraczkę i zasrał się cały aż po pachy i go tam na materacyku u niej przebierałam - kobieta tylko się śmiała.
będzie dobrze:happy:

reklama
gosiu nie chce nic mówić,ale moja KIniuśka jeszcze nie raczkuje,a dzis własnie skończyła 10 miesięcy,więc Miruś nie jest taki najpóxniejszy:)))
Aniu miło,że wyniki się poprawiają..mi przy ewie nie sprawdzała więcej krwi tylko na podst wyglądu śluzóki oceniała czy alles gut

Dzieki Wam za wszystkie rady i dobre mysli u mnie o tyle dodatkowo trudna i niebezpieczna syuacja bo brat męza jest opózniony w rozwoju a mama tesciowej czyli pra babcia miała shizofrenie wiec cały czas sie ciągnie cos i dlatego tak umieram z niepokoju. Jeszcze raz dziekuje Wam bardzo za wsparcie.

Heksa, już kiedyś pisałam, że rehabilitacja czyni cuda. Widzę to po moim siostrzeńcu. Nie łam się na zapas. Powodzenia :-)

Aniu - Abryzko fajnie, że Kubusiowi się poprawia:-):-):-)

Heksulka trzymaj się i na pewno będzie wszystko dobrze.:-)

heksa - nie martw sie na zapas!
abryz - dobrze, ze sie poprawia.
zgred - oby u Ignasia wszystko bylo dobrze z oczkiem.

Ala ma gradowke pod powieka juz od dawna. Ostatnio bylismy na kontroli bo sie to badziewie samo nie wchlonela i trzebaby usunac, ale niestety musialoby to sie odbyc w pelnej narkozie, a na to sie boje zdecydowac, tym bardziej, ze ta gradowka to poki co nic groznego - mamy sie wybrac na konsultacje jeszcze do innego okulisty, tylko brakuje mi na to czasu ostatnio!

laski mam pytanko moja Kiniuśka ostatnio ciagle z ozorem wywalonym lata tak na boczek wywala i nie wiem czy to normalne czy zaś coś??
psitka jeszcze jej się nie zagoiła lekarka poje...bana badanie moczu nie wiem chyba za dużo leukocytów ma...next week musze ewie zbadać siki... i chcę ją na wzw zaszczepic ino,zem nie widziala napisów na przychodni,a od 19 miał byc żółty tydzień

reklama
Biedronka, zobacz na zdjęcia Kubła w Galerii. On też stale lata z wywalonym jęzorem, aż się boję, że sobie prygryzie. Myślę, że to przez ząbki :-)

Do góry