reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków !!!
zgred nic się nie martw !!! Wszystko będzie dobrze. Zoperują i koniec. Powodzenia !!!
kasiunka to biedna Pola. Ja też stosuję olejek Olbas i często pomaga. Całuski dla chorowitki Poluni.

reklama
kUPIłAM TEN OLBAS I Tą MAść pULMEX TEż. NASMAROWAłAM , POKROPIłAM PIELUSZKę NAD łóżECZKIEM- zobaczymy. Mam nadzieję, że pomoże.

Kasiunka, czasami syropy wykrztuśne wzmagają kaszel. Dlatego daje się je tylko do 16. A jutro do idź do lekarza, żeby osłuchał malutką. Trzymam kciuki i zdrówka Polci życzę :-)

Witam wszystkie majówki po weekendzie !:-)
Zgred ja jestem przykładem przepukliny pachwinowej obustronnej dostałam ją jak miałam trzy latka, lekarze mówili że można operować, ale u dziewczynek jest niebezpieczeństwo bo blisko jajników tak powiedziła mojej mamie jej lekarka, która robiła jej operacje tarczycy jak miałam 6 lat ( także już 3 lata z przepukliną chodziłam ) .ta lekarka powiedziała że mam dużo pływać i jeździć na rowerze i jak to się nie wchłonie w przeciągu dwóch lat to wtedy na operację i jakoś się wchłoneło :tak: A miałam dużą jak np. płakałam to w pachwinach po obu stronach wykskiwały mi takie dwa jajka:-p . No ale od tej pory to mineło już 23 lata także medycyna się już o kilkanaście kroków naprzód przesuneła !

No mój Kacper ma 9,5 miesiąca i też nie raczkuje tylko pełaza ! A siedzieć też nie chce bo się zaraz kładzie ( nie lubi czy co ? ) jak go o coś oprę to posiedzi, ale sam to nie ma mowy ?????????:confused:

i JAK POLCIA SIE CZUJE???OBY LEPIEJ

ZGRED BEDZIE DOBRZE JAK PISZE ANZK MOZE SIE WCHLONIE ,A CZY JEST TO BOLOCE ANZK???tRZYMAJ SIE HEKSA

Z tego co pamiętam to to nic nie boli ! Ja przynajmniej nie czułam żadnego dyskomfortu z tego powodu ( nawet pytałam teraz o to mamy ) !:-)

Naszczęście nigdy nie powróciła ! Nawet przy tak dużym wysiłku jakim jest poród !!!:tak: To już chyba nie wróci ?!

Z Polą niestety nic nie jest lepiej. Na 12.30 idziemy do lekarza. Dalej temperatura w okolicach 38 st. Noc mieliśmy przekichaną- budziła się co pół godziny, bo nie mogła oddychać- tak ma zapchany nosek, męczy ją kaszel.
A jakby tego było mało wychodzą jej dwa zęby na raz- już widać- no przecież wściec się idzie!!!!

Anzk a nie niepokoisz się tym, że Kacper jeszcze nie siada??? Przepraszam, że pytam, ale moja lekarka (z tego co pamiętam też Heksy, czy Gosiek) chciała Polę wysłać na rehabilitację, bo nie raczkowała- na szczęście zaczęła. A przecież siadać nasze maluchy powinny już dawno. Jeszcze raz przepraszam, że pytam- nie obrażaj się, please!!!:-D

reklama
Kasiunka nie obrażam się no coś ty !;-) Jak mam byś szczera to się tym trochę niepokoję pytam tu i tam i mojej kuzynki mały zaczął siadać jak miał 10 miesięcy , jak byłam 22 lutego u swojego pediatry na wizycie to widział że Kacper marnie siedzi tzn. jeszcze się chiwiej nie podparty i nic o tym nie powiedział a jak go spytałam czy to normalne to powiedział mi że jeszcze usiądzie !? Ale ten lekarz jakoś mnie wkurza naprawdę :wściekła/y: i pomału przestaje mieć do niego zaufanie !
Jak się wkurzę to sama pójdę prywatnie do jakiegoś neurologa na konsultacje ! No już sama nie wiem :confused: Tym że nie raczkuje to się nie martwię tylko że nie siedzi dobrze !

Życzę Poluni szybkiego powrotu do zdrowia !:tak:

Do góry