reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

O biedna Polcia :-(
I jakub zapalenie oskrzeli :szok:

Zdrówka wszystkim dzieciaczkom życzę.

Lilith mam nadzieję, że diagnoza pomyślna.

reklama
Kurcze to Kasiunka nieciekawie faktycznie. A może byś spróbowała homeopatii? Mi zawsze pomaga i ja w to wierzą. a na pewno nie zaszkodizi i mozna stosowac u niemowlątJakubek bidocynka - a skąd mu sie przyplątało zapalenie oskrzeli?

Dzięki ciotki! Nie wiem skąd to zapalenie oskrzeli, ale podejrzewam, że Piter przywlókł ze szkoły. Z małymi już lepiej, ale Jarka dziś powaliło. Ostałam się tylko ja taka sama samiuteńka.
Aptekarka jak mnie znowu dziś zobaczyła, to zrobiła oczy jak pięć złotych :szok:

Życzenia zdrowia dla wszystkich chorowitków :-)

Dużo zdrówka dla wszystkich bobasków!!!!

Abryz - biedaczko! To masz w domu mały szpital i pewnie musisz wszystich obskakiwać?

Lilith - co Ci powiedział lekarz?

Dzięki dziewczyny za troskę.

Lilith oklepuję plecki i faktycznie bardzo pomaga.

Głuszku ja też wierzę w homeopatię, ale muszę znaleźć dobrego homeopatę w Koszalinie, albo wybiorę się do Słupska (tylko że to jest około 70km)-tam jest taka bardzo dobra homeopatka, która jest też pediatrą- wszyscy znajomi leczą u niej dzieci i ma to świetne efekty.

Kasiunka baardzo sie ciesze!!!oby szybko przeszlo i Polcia wyzdrowiala!

A nam lekarz pow tak...ze ona tak czy sia jest alergiczna nie wyglada to ladnie ale nadal mam podawac zwykle mleko ale smarowac alantanem te rany i dawac calcium...ale wogole jestem zla....strasznie mnie ten lekarz wkorzyl.....

reklama
Do góry