reklama
Kurcze to Kasiunka nieciekawie faktycznie. A może byś spróbowała homeopatii? Mi zawsze pomaga i ja w to wierzą. a na pewno nie zaszkodizi i mozna stosowac u niemowlątJakubek bidocynka - a skąd mu sie przyplątało zapalenie oskrzeli?
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dużo Zdrówka Dla Wszystkich Chorych Dzieciaczków !!!
abryz
MAJOWA MAMA'06
Dzięki ciotki! Nie wiem skąd to zapalenie oskrzeli, ale podejrzewam, że Piter przywlókł ze szkoły. Z małymi już lepiej, ale Jarka dziś powaliło. Ostałam się tylko ja taka sama samiuteńka.
Aptekarka jak mnie znowu dziś zobaczyła, to zrobiła oczy jak pięć złotych
Życzenia zdrowia dla wszystkich chorowitków :-)
Aptekarka jak mnie znowu dziś zobaczyła, to zrobiła oczy jak pięć złotych

Życzenia zdrowia dla wszystkich chorowitków :-)
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Dużo zdrówka dla wszystkich bobasków!!!!
Abryz - biedaczko! To masz w domu mały szpital i pewnie musisz wszystich obskakiwać?
Lilith - co Ci powiedział lekarz?
Abryz - biedaczko! To masz w domu mały szpital i pewnie musisz wszystich obskakiwać?
Lilith - co Ci powiedział lekarz?
Dzięki dziewczyny za troskę.
Lilith oklepuję plecki i faktycznie bardzo pomaga.
Głuszku ja też wierzę w homeopatię, ale muszę znaleźć dobrego homeopatę w Koszalinie, albo wybiorę się do Słupska (tylko że to jest około 70km)-tam jest taka bardzo dobra homeopatka, która jest też pediatrą- wszyscy znajomi leczą u niej dzieci i ma to świetne efekty.
Lilith oklepuję plecki i faktycznie bardzo pomaga.
Głuszku ja też wierzę w homeopatię, ale muszę znaleźć dobrego homeopatę w Koszalinie, albo wybiorę się do Słupska (tylko że to jest około 70km)-tam jest taka bardzo dobra homeopatka, która jest też pediatrą- wszyscy znajomi leczą u niej dzieci i ma to świetne efekty.
czarownica
Fanka BB :)
bieduszki malutkie wracajcie do zdrowia
Kasiunka baardzo sie ciesze!!!oby szybko przeszlo i Polcia wyzdrowiala!
A nam lekarz pow tak...ze ona tak czy sia jest alergiczna nie wyglada to ladnie ale nadal mam podawac zwykle mleko ale smarowac alantanem te rany i dawac calcium...ale wogole jestem zla....strasznie mnie ten lekarz wkorzyl.....
A nam lekarz pow tak...ze ona tak czy sia jest alergiczna nie wyglada to ladnie ale nadal mam podawac zwykle mleko ale smarowac alantanem te rany i dawac calcium...ale wogole jestem zla....strasznie mnie ten lekarz wkorzyl.....
reklama
Podziel się: