no Maryś po Nutrze tez miłą zielone - takie pistacjowe a śmierdzą!!!!! A teraz sa żółto - zielone ale wiem ze po Nutrze i Pepti moga cały czas takie być
Ale przynajmniej nie ma krwi i śluz tylko sporadycznie. NIe sa pieniste i strzelające. Niestety nadal odparzają
reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
A ja mam takie pytanie. Jak wprowadzacie nowe pokarmy to po jakim czasie wiecie, że to maluszka uczuliło? Jakie były objawy? Tylko skórne, albo krew i śluz w kupce? Od razu wam to wyszło tego samego dnia, czy później?
ja wprowadzam jedna nowosć 3-4 dni. Niby alergicy powinni testowac jeden produkt 7 dni ale tak to bysmy nic nie wprowadzili i do roku czasu. Bojak wysypka wyjdzie to i 3 dni musz eczekac aż zejdzie. U na swychodzi w tym samym dniu lub nastepnym i jest wypka i śluz w kupie.
acha bym zapomniała - Heksa mnie prosiła o przekazanie bo nie wie kiedy na bb się pojawi ze :1.ekg i usg za nimi - odczyty prawidowe i szmer rozwojowy2. stała kontrola lekarza w przychodni a do spzitaka ponownie za rokSuper wiesci prawda? I chyba inne wieści też niezłe ale to juz wam Heksa napisze.
Fajnie, że z Natalka lepiej.
Ja też wprowadzam co trzy dni.
U nas wychodzi tego samego dnia i objawia się tylko czerwonymi.łuszczacymi się plamami na policzkach- śluzu, ani krwi w kupie jeszcze nigdy na szczęście nie miała.
Ja też wprowadzam co trzy dni.
U nas wychodzi tego samego dnia i objawia się tylko czerwonymi.łuszczacymi się plamami na policzkach- śluzu, ani krwi w kupie jeszcze nigdy na szczęście nie miała.
czarownica
Fanka BB :)
zosia tez ani sluzu ani krwi nie miala naszzcescie!!!!
ostatnio zauwazylam ze ma takie krostki w jednym miejscy na glowce ale to ma juz dluzszt zcas myslalam ze to moze ciemieniucha sie robi albo co smaruje to oliwa niby znika ale jest hmm nie wiem why!!! to takie male miejsce moze pol cm
ostatnio zauwazylam ze ma takie krostki w jednym miejscy na glowce ale to ma juz dluzszt zcas myslalam ze to moze ciemieniucha sie robi albo co smaruje to oliwa niby znika ale jest hmm nie wiem why!!! to takie male miejsce moze pol cm
czarownica
Fanka BB :)
ja tez nie wiem co to!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Podziel się: