reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

wlasnie Rudson pewnie pominelas moje pytanie na fotkach ;) widzialam , ze masz ta kolysko , hustawke z FP , i chcialam sie zapytac czy jestes zadowolona ?? ja sama sie strasznie na to napalilam i szukam opini ;)
moja znajoma ma,jest bardzo zadowolona,synus jej bardzo lubil byc w tej kolyseczce,ja tez sie zastanawiam nad jej zakupem!!!!

reklama
Agadaria dzieki za info ;)
mi sie strasznie to podoba i wydaje sie mega praktyczne , szczegolnie , ze w domu tez trzeba cos zrobic i malenstwo bedzie moglo sobie polezec samo , pochustac sie itd.
tak wiec ja juz sie zdecydowalam ehehe

Slonka a ja nic nie kupuje to moja pierwsza ciaza i nie hcce zapeszac, bo ponoc wozek i lozeczko dopeiro po porodzie... ale napewno im blizej porodu bede sie pytac o to jaki wozek i jakie lozeczko bo jestem zielona w temacie...

Rabbit super ten wozek ;) no ty to masz co kupowac dla dwojki :) fajnie

Kongolinka ja tam nie wierze w zapeszanie :( bez przesady zawsze moze sie cos stac .... a po porodzie juz to widze jak bede miala sile i checi zeby kupowac wszystko na raz :/ do tego to wszystko kosztuje i tak na raz tyle <wydac to moze byc ciezko
ja po 3 miesiacu mam juz zamiar powoli cos kupowac ;) takze pozniej bede mogla spokojnie lezec i odpoczywac przed porodem :)

Ale wozek i lozeczko JESLI przed rozwiazaniem to jakos przy koncu to licze na dziadkow w tej kwestii :D Wogole co dziecku jeszcze potrzeba aaaa moze by jakis watek zalozyc co wchodzi w sklad wyprawki ??? Wiem wiem ciemnota jestem w temacie...

kingolinka to takie zabobony :p

rabbit o dziwo ten wozek mi się podoba:) taki zgrabny ladny...a siedzisko ma przemienne?

Ale wozek i lozeczko JESLI przed rozwiazaniem to jakos przy koncu to licze na dziadkow w tej kwestii :D Wogole co dziecku jeszcze potrzeba aaaa moze by jakis watek zalozyc co wchodzi w sklad wyprawki ??? Wiem wiem ciemnota jestem w temacie...

no wlasnie moze zalozymy watek "wyprawka" gdzie bedziemy pisac co potrzebne , a mamusie pomoga zweryfikowac czy napewno bez czegos nie da sie obejsc ?? bo sporo rzeczy wbrew pozora to strata kasy , a sa tez takie bez ktorych sie nie da obejsc

Ja ciuszki jakies mam po małym, połowa to była pożyczona , wiec jednak ubranek bede musiala nakupować, wózek muszę sprzedac i kupić po prostu zwykły z dużymi kołami bo mam Coneco V3 i jak dla mnie to do bani, bo ma te małe koła które są nie praktyczne zwłaszcza w zime !!!! wiec myśle nad takim zwykłym ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1444415841) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten pierwszy odcień pistacja z oczkami (co główne zdjęcie) łózeczko tez bym wolała kupić tylko drewniane, kojec po małym byłby na wyjazdy , http://dino.sklep.pl/nowy/Lozeczko-klups-safari-mis-z-gwiazdkami-120x60-z-szuflada-p-8788.html

Pościel mi sie marzy z baldachimem :) http://allegro.pl/mamo-tato-5-cz-posciel-100x135-serca-moskitiera-i1454580267.html No i jak pisałam wczesniej bede kupowac cos raz na miesiąc zeby wyrobić z tym wszystkim, bo od razu to nie ma szans kupic, a jak sie np kase bedzie odkładac to w zyciu nie utrzymam jej bo zawsze na cos bedzie potrzeba wziąść hahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jasne że zabobony!!!!! Ja pierwszą rzecz jaka kupiłam to był wózek - był akurat na wyprzedaży :-p
Byliśmy sami w USA i nie mogłam liczyc na mamę czy teściową że mi wszytsko załatwi

wlasnie Rudson pewnie pominelas moje pytanie na fotkach ;) widzialam , ze masz ta kolysko , hustawke z FP , i chcialam sie zapytac czy jestes zadowolona ?? ja sama sie strasznie na to napalilam i szukam opini ;)
Przepraszam Asionku miałam juz odpisywać :sorry: hustaweczka super :tak:...jak Domel podrósł wymieniliśmy na fotelik fisher price Fisher Price Leżaczek Bujaczek L0539 - zdjęcia, foto, galeria produktu
wykorzystywaliśmy go bardzo długo polecam :tak:

Kongolinka ja tam nie wierze w zapeszanie :( bez przesady zawsze moze sie cos stac .... a po porodzie juz to widze jak bede miala sile i checi zeby kupowac wszystko na raz :/ do tego to wszystko kosztuje i tak na raz tyle <wydac to moze byc ciezko
ja po 3 miesiacu mam juz zamiar powoli cos kupowac ;) takze pozniej bede mogla spokojnie lezec i odpoczywac przed porodem :)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry