reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

to należych do tych szczęsliwców,skoro byłas zadowolona z tej marki bo firma graco jeśli chodzi o wózki to jest 'średnio na jeża" sama kiedyś byłas świadkiem jak kobitę na pasach koło od wozka wyprzedziło...:eek:

Oby służył dobrze:-)

a problemu nie bedzie w zimie z kółkami? bo jak są obrotowe to sie moga blokować na śniegu :/

można je zablokować, ale z tymi odpadajacymi kółkami to prawda!!!! mi też poodpadały! szczęście że razem z moim byliśmy na spacerze bo nie wiem jakbym sobie dała sama radę.

reklama
anek
bardzo fajny- wygląda jak wózek a nie jak niektóre teraz- statki kosmiczne;]

ostatnio widzieliśmy w kościele taki wózek że szczeny opadły. naprawdę wyglądał jak jakis ufo :p ale jednak design to nie wszystko...

dziewuszki ja z ogromną prośbą!!!!
pamiętam jak był etap kupowania pościeli i niektóre zamawiały nakładki takie na materac- higieniczne, czy wodoszczelne, żeby siuski np na materac nie przemokły. Nie chce mnie się (leniwa jestem- wiem) tego szukać teraz, a może wy mi przypomnicie i podeślecie jakieś linki , które z nich był warte uwagi bo ja chyba kupie też, a w dzidziuchowej hurtowni to takie same foliowe widziałam, albo gumowe podkładki, które pewnie po 2 praniach popękają ;/

ooo dzięki! chyba zamówię ten co Kasia, bo własnie tamten drugi to widziałam w sklepie i jednak doszłam do tego że szukam coś innego.
A ten sprzedawca Kasiu ma też klin to być może skuszę się i na to i na to :)

reklama
hej
własnie kurier dostarczył rożek
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
i jeste troche zawiedziona bo wybrany wzór to to nie jest ;/(zupełnie inna kolorystyka, zgadzają sie tylko misie na nim) a na dodatek ma jakieś drobne plamki i zaciągniętą nitkę. niby 45 zł ale zawsze... zobaczymy co mi odp sprzedawca

:wściekła/y:

czekam jeszcze na pościel więc jak z nią bedzie coś nei tak to pozabijam!!!!!!!

Do góry