reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Moje dzieci byly krotkie giulek 50cm,masio49,sebi47 blizniaki sa z 37 tygodnia.A na poczatku jeszcze podwijaly nozki.
a to wszystko tłumaczy:)
Przepraszam ze sie wtrace,ale doczytalam ze "mamuska" chce kupic wózek ANMAR. Ja takowy posiadam i powiem szczerze ze czasami jestem z niego zadowolona a czasami mega zla. Po pierwsze prowadzi sie go wspaniale. W zime istna rewelacja :) Jest dobrze zabudowany ima duzo dodatków. Ale jest baaardzo ciezko, i szeroki.Ja do windy sie nim nie mieszcze;/ i do wiekszosc sklepow tez nie;/

mamuśka----zastanów się nad tym wózkiem!!! plisss poczytaj o innych, bardziej funkcyjnych:)masz na to jeszcze ponad pól roku czasu:D
lilou- długa była bardzo ta Twoja córa !!! A ile mialam kg ???
Mój miał 52cm i 3,700kg
moja była wielka 59cm i 4400g wiec kawał kobity,wszyscy mowili,ze wyglada jak 2 miesieczne dziecko

reklama
dobrze pomyśle nad tym wózkiem, ale wątpie czy kupimy inny ( droższy) pewnie z kasą bedzie ciężko zeby kupić wózek za 1 tys !!! a poza tym nie chce wózka z małymi kołami !!!!!

mamuśka do jasnej ciasnej,przeciez nikt Ci nie każe kupić wózka z małymi kołami...
pomyślimy nad wozkiem dla Ciebie,mamy dużo czasu jeszcze;)
rodzice,teściowie ni dorzuca sie wózka??

Ja mówie szczerze ze nie stać nas na wózek za tysiaka bo ja wole jednak kupić tanszy i reszte kasy na cos innego przeznaczyc, nie każdy zarabia kokosy i nie każdego stać na drogi wózek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziadki sie pewnie dołożą ale napewno nie dadzą na cały wózek !!!!!!!!!!!!! jakos ludzie kupują takie wózki i żyją, nic sie nie dzieje!!!
Musze brac pod uwage snieg bo to w koncu na zime sie dziecko urodzi , a ja jak sobie przypomnę Coneco to mnie kurwica bierze bo nie wychodziłam na spacery z małym bo wózek stanął w śniegu i koniec !!!!!!!!!!!!!

mamuśka a jak sie drugie urodzi to synek bedzie maszerował??
koło wózka??bo moja na 2 lata jednak jeszcze w wózku siedziala, ona z tych bardziej leniwych i za chwilę ją nożki bolały:tak:

Ja egoistycznie zacznę zakupy od siebie, jakieś koszule nocne (nie wyskoczę przecież w podkoszulku i w bokserkach hihihi), plus biustonosze bo te, które kupiłam rok wcześniej jak byłam w ciąży właśnie się donaszają, mam jedną parę spodni ciążowych ale jeszcze w swoje "normalne" ciuchy się mieszczę, zobaczymy jak długo...
Wydatki muszę rozplanować i myślę, że tak co miesiąc coś kupić, ale o tym już pisałam....

ja nie mam żadnych ciuchów ciazowych ale ja ogolnie chodze w leginsach więc spoko,już dawno przestalam się mieścić w moje dżiny

reklama
ja nie mam żadnych ciuchów ciazowych ale ja ogolnie chodze w leginsach więc spoko,już dawno przestalam się mieścić w moje dżiny

lilou- ja tak samo nie mam żadnych , bo wszystko dałam siostrze , ale tak samo chodzę cały czas w leginsach i wydaje mi się, że będą najlepsze na okres ciąży :-)

Do góry