reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
My dzis bylismy ogladac wozki :) Mam 3 ulubione:
Babystyle Oyster : http://www.just4baby.co.uk/acatalog/BabyStyle_Oyster_Colour_Pack_Range_Black_Satin_Chassis.html

Graco Symbio:
http://www.parentsupermarket.com/graco-symbio-travel-system-mars-p-2573.html

Hauck Apollo (ten najbrzydszy ale najtanszy).
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_54_10751_-1_14601_125428_10001_

W ogole to powinnam chyba kupic wozek przed ciaza :) bo wtedy patrzylam na cene, a teraz co mi sie podoba ma byc. I koniec ;-)

Ostatnia edycja:
cytryna mi sie najbardziej podoba ten pierwszy ale wiadomo trzeba jeszcze sprawdzic funkcjonalnosc (wage, czy jest zwrotny, czy sie miesci wszedzie na szerokosc i takie tam).

mi sie Graco najbardziej podoba :)
i wsumie ciesze sie , ze wezme gondole od siorki , bo przynajmniej to odpada hehe
ja juz przed ciaza ogladalam wozki i jest taki wybor , ze idzie zwariowac :/

A ja sie napalilam na mutsy i koniec.Na stronie Swiat wozkow sa do koloru do wyboru.On nie jest najtanszy ,ale gdybym miala kupowax osobno gondole maxi cosi i spacerowke to by na to samo wyszlo

Ja mam wózek po młodej i nie będę kupować ale uważam, że przy gondoli lepsze są większe i pompowane koła, dzieciakiem wtedy tak nie telepie jak przy tych maleńkich :tak:

Spacerówka najlepiej jak się rozkłada do pozycji leżącej, kubełkowe to dla mnie poracha bo jak się ma dzieciak zdrzemnąć na krześle :confused2:

karolina ja mam mutsy po pierwszym dziecku.....teraz obczajam na allegro foteliki maxi cosi,bazę do auta pod fotelik już kupilam,potrzbeuję jeszcze adaptery do musty na tej marki fotelik- i bede miec wsio czego mi brakuje:)

wózki foirmy graco nie ciesza sie dobrą opinia,sama widziałam jak babce kólko odpadło na ulicy :szok: i to już nie jeden taki przypadek słyszałam

reklama
Lilou no wlasnie ja nie zatrybilam calego tego kramu,co to znaczy adaptery?
A jak sie bierze kombi to fotelik jest od nich ,a moze lepiej jest kupic osobno?
Dawaj tu rade bo jetes jedyna osoba ktora znam co to ma .Oplaca sie kupic?
Ja przy Giulku mialam chyba ze cztery wozki wszystkie do d...
Teraz chce kupic jeden pozadniejszy i miec z grzywki.

Do góry