reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

to wlaśnie widać,że nie masz pojęcia że przy codziennym pchaniu wózka i łażenia na spacery wybierzesz coś na płaskim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

komenda odgórna do Ciebie:

Moderator jest teraz na wakacjach,ale prosi o uzywanie jednego koloru czcionki- czarnego!!!

No ja np. znam takie co popylają na 10-cm szpilach z wózkami

reklama
lilou83 dobrze nie musisz sie unosic ..
wiesz gdybym nie miala takie rodziny to mama by mi powiedziala co wolna w ciazy a co nie a ze nie mam to tu pisze!!

niunia ale ja sie nie unosze-to nie ten wiek juz :/ nie piszę Ci tego złośliwie,tylko bardziej z żartem,bo sama zobaczysz czy w szpilakch bedziesz pchać wózek:) wiesz ja też dużo rzeczy nie wiedziałam i wydawało mi sie,że tak bedzie a potem życie weryfikowało co jest dobre,a co odrzucić można:) wiec nikt nie jest alfa i omegą zwłaszcza przy pierwszym dziecku...
pisz tu,bo zawsze każda mama dobrą radą służy i doświadczeniem :) wiec zawsze pytaj..
a co do czcionki - to wali po oczach :) wiec nie tylko mnie ona drażniła

sivi ja też takie znam,ale na 10 mam to jedna lub dwie trafią sie z kompleksem niższości :wściekła/y::wściekła/y:
może rączka wózka za wysoka?? kij wie:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja ma ten fotelik fisher price i jestem z niego połowicznie zadowolona. Kupiłam go i zaczęłam używać (zgodnie z zaleceniami ortopedów) jak mała miała 3 miesiące. To było juz troche za późno jak dla niej bo wyrobiła już sobie pewne nawyki tzn. nie leżenia . Maksymalny czas jaki spędziła w tym foteliku to 20 minut a potem było zniecierpliwienie i wrzask. Jak zaczęła raczkować i siadać (6m) to fotelik trzeba było schować bo stał się niebezpieczny. W sumie posłużył przez ok 3 miesiące. Nie wiem sama czego się spodziewałam jakiś sudów, że dziecko godzinami zachwycone będzie leżeć w tym foteliku leżeć. Trochę się rozczarowałam. Teraz jak Zosia ma rok to traktuje go jako zabawkę, wchodzi na niego siada, każe sobie włączyć wibrację i schodzi. Całość trwa parę sekund. Mądrzejsza o te doświadczenia następnym razem również bym go kupiła bo jednak w ciągu tech 15- 20 minut to chociaż spokojnie mogłam iść do WC na 2. A ważne jest też to, że leżaczek jest solidny i wytrzymały posłuży (mniej lub bardziej) co najmniej do przedszkola.

Teraz myślę o kupnie huśtawki bo mam nadzieje, że to będzie cud, i że dziecko ją pokocha.

moja dzidzia zamiast tych roznych huśtawek, bujaczków itd. dostanie w spadku po starszej siostrze leżanke bujaczek chicco kolor hawajskie kwiaty :/(taki jak na obrazku) no cóż będzie synek "dziecie kwiatu hehe
9652.jpg

teraz to sie dziwie jak mogłam 4 lata temu wybrac taki kolor:eek::dry:
jest tyle ładnych kolorów....:cool:
podobnie jak ktoraś wspominała czasami wsadzałam do fotelika i też bujałam

jak dla mnie to te huśtawki dużo miejsca zajmują...i to jest zbędna rzecz. bo fotelik musisz mieć,a można z niego zrobić coś pożytecznego.
ja teraz jestem mądrzejsza i bedę mieć minimum - a konkretne:-)

reklama
wspomniana wcześniej huśtawka...była ale bez niej też byłoby ok

a później fotelik Fisher Price (nie mam fotki)- dla mnie super- wsadzalismy DOmela z zabawkami, włączliśmy skype ...my robiliśmy co tam nam trzeba było a babcia z Polski siedizała i patrzyła na dzieciaka w foteliku hiihihii

Do góry