reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Mogę się pochwalić że mam już trochę ciuszków.Wczoraj doszła 1 paczka z Pl z ciuszkami po mojej. Ależ ja madra i zapobiegawcza byłam, różowych jest tylko pare sztuk, tak więc może się okazać i chłopak i dziewuszka. Jakie to malutenie wszystko! Moja nawet chyba lalki by w to nie wcisnęła...Najśmieszniejsze że te malusienie, 52 były na nią za duże :-D

obiecałam ze zdam relacje po nocy:)
Boczkiem lekko była córunia przemoczona,ale nie budzila sie w nocy, a wiec nie czuła sie zmoczona:)skóra superasnie oddycha..co prawda czuc wilgoc na wkladach, ale ona nie marudzi:)a jest wrazliwa:)
Chyba warto na drugie dokupic :)bo to oszczedniejsze tylko sporo prania:p:p

Czy materacyk lateksowy wykonany jest z tego samego lateksu (tzn wiem ze nie z gumy ale czy sklad podobny) co np rekawiczki czy prezerwatywy?
Bo na ten lateks to czesto ludzie sa uczuleni...

Zakupiłam poduszkę z Lidla i dzisiaj ją wypróbowałam. Szkoda, że nie ma dwóch, bo w nocy jej nie będę przemieszczać:) Ale sprawdza się podczas popołudniowego leżenia.
Widzę, że Wy już tak na poważnie z tymi zakupami. Ja mam na razie dwa bodziki i tyle. Nie zamierzam zapeszać i kupować chyba inne rzeczy będę dopiero w sierpniu. Poza tym nie bardzo mam to gdzie mieścić, bo szykujemy się do wielgachnego remontu i na razie opróżniam szafki:)

No wiec tak jak mowilam szukam kołyski dla naszej dzidzi tej w brzuszku..bo nie chce julki "wyrzucac"z jej łozeczka z ktorym jest mocno zżyta i..doradzicie??
Kolyska Lozeczko + niebieskie i rozowe wstazeczki (1649605919) - Aukcje internetowe Allegro to ta wiklinowa o ktorej mowilam..jest urocza..ale niewiem czy te nie beda lepsze..
BAJECZNA KOŁYSKA/ŁÓŻECZKO Simplicity zielona łąka (1655173541) - Aukcje internetowe Allegro
cos tego typu ..
A jeszcze jedne ktore najmniej sie mi podobaja..i chyba najdluzej moze z nich dziecko korzystac..
ARUŚ KOŁYSKA Z ŻYRAFKĄ 4 KOLORY MATERAC POŚCIEL (1646483028) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Hmmm, myślę że wybór zależy też od wystroju pokoju. Pierwsza i druga są w stylu klasycznym, ta ostatnia - bardziej nowoczesnym. Pierwsza w sumie mi się najbardziej podoba, chociaż ta ostatnia też ma swój urok... Natomiast druga jest mega funkcyjna. Faktycznie ciężko się zdecydować:szok:

reklama
Anita - sprawdzaj rozmiary tych kolysek, te kosze czesto wystarczaja na kilka miesiecy max - my kupilismy uzywany od babki ktorej synek urodzil sie bardzo dlugi i spal w niej 3 tygodnie... Te drewniane chyba sa wieksze, moja mama miala taka dla mlodszej siostry i Julka do 7/8 miesiaca z niej korzystala.

Do góry