reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
jestem ciekawa firmy rozsyłaja darmowe próbki różnych rzeczy- ciekawe czy zostawiają tylko pozytywne opinie ;-) a te negatywne nie ujrzą nigdy światła dziennego??

swoją drogą dobrze wypróbować nowości :happy: producenci powinni się bić o to żebyśmy testowały bo wiadomo jak zadowolona dzidzia to mama też szcześliwa i poleca produkt dalej

A ja sie pochwalę zakupem. Dzisiaj kupuje używany leżaczek w stanie bardzo dobrym. Cena w sklepie to 215zł a ja kupuję za 90zł. Głupi ma zawsze szczęście :-)

Huśtawki, leżaczki dla dzieci - LEŻACZEK PTASZEK BRIGHT STARTS - BRIGHT STARTS
też się zastanawiałam nad tym leżaczkiem, ale ostatecznie kupiłam inny tej firmy o taki: BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo zadowolona. w sklepie kosztuje prawie 300zł. MOżna wszystko wyprać w pralce i to zrobiłam, i jest naprawdę fajny. Mam nadzieje że ty też będziesz zadowolona

ja miałam klin w komplecie z materacykiem.

i mam odp

Poniewaz otrzymała Pani wadliwy produkt niezgodny ze zdjęciem proponujemy wysłanie drugiego wybranego becika tak jakby gratis ( Pani za nic nie płaci, nie odsyła również pierwszego becika ) lub zwrot kosztów tj 45 zł - w tym przypadku równiez nie odsyła Pani towaru.

domówiłam więc drugi :tak: więc są normali ludzie jeszcze na świecie
no i super, czyli będziesz miała dwa :)

ja leżaczek kupię dopiero po porodzie, tak samo matę edukacyjną, bo od razu dziecku to nie jest potrzebne

kosze super ale cena wg mnie masakryczna, no i miejsca też nie mam:) chyba wolałabym kupić sobie ten specjalny kosz na pieluchy, coby mniej śmierdziało i żadziej trzeba było je wynosić do kosza pod blokiem;-)

reklama
Do góry