malutka2326
Fanka BB :)
stworzyła tu dziewczyna wątek ale nie podała szczegółów więc nasze mody skasowały. Wysłałam jej pw i stąd ja też wiedziałam o pieluszkach
malutka a jesteś Ambasadorem BabyOno?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stworzyła tu dziewczyna wątek ale nie podała szczegółów więc nasze mody skasowały. Wysłałam jej pw i stąd ja też wiedziałam o pieluszkach
malutka a jesteś Ambasadorem BabyOno?
też się zastanawiałam nad tym leżaczkiem, ale ostatecznie kupiłam inny tej firmy o taki: BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe AllegroA ja sie pochwalę zakupem. Dzisiaj kupuje używany leżaczek w stanie bardzo dobrym. Cena w sklepie to 215zł a ja kupuję za 90zł. Głupi ma zawsze szczęście :-)
Huśtawki, leżaczki dla dzieci - LEŻACZEK PTASZEK BRIGHT STARTS - BRIGHT STARTS
no i super, czyli będziesz miała dwaja miałam klin w komplecie z materacykiem.
i mam odp
Poniewaz otrzymała Pani wadliwy produkt niezgodny ze zdjęciem proponujemy wysłanie drugiego wybranego becika tak jakby gratis ( Pani za nic nie płaci, nie odsyła również pierwszego becika ) lub zwrot kosztów tj 45 zł - w tym przypadku równiez nie odsyła Pani towaru.
domówiłam więc drugiwięc są normali ludzie jeszcze na świecie