reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Anek super ciuszki i cena :)

Kasiadz ja mam ta sama tylko duza i tak wlasnie dumam nad ta mala co ty kupilas :) jeszcze mam miejsce wsumie i tak by za malo na duperelki bylo to pewnie tez ja kupie :)

no fajna ta szafeczka na pierdoły. Ja tam wepchałam kosmetyki do kąpieli i przewijania, itp i jeszcze trochę wolnej przestrzeni mam. Na a górna półka posłuży mi za półkę na miseczkę z wodą do przewijania:)

no fajna ta szafeczka na pierdoły. Ja tam wepchałam kosmetyki do kąpieli i przewijania, itp i jeszcze trochę wolnej przestrzeni mam. Na a górna półka posłuży mi za półkę na miseczkę z wodą do przewijania:)

no wlasnie mysle , ze na takie *******ki by byla :)
zobacze jak wyjdzie w praniu , zawsze moge dokupic :)

reklama
ja myslalam ze sie dzisiaj posikam z mojego r
popoludniu byla u mnie kolezanka, z poltora rocznym Alexem
no i Alex zwalił kupoztala do pampersa, ania go przebrala i pampka wrzucila do kosza na smieci
no nie ukrywam ,ze czulam smrodek caly czas kiedy tam byl hehe
ania poszla, w sumie to sie mineli na podjezdzie pod domem , wchodzi do domu i mowie
o jaaaaaaaa, co tu tak capi
ja sie zaczelam smiac i mowie przyzwyczajaj sie
a on NIEEEEEEEEEEEEE
do kuchni sie nie da wejsc , jaka masakra
ja juz leze i kwicze a ten worek zawiazal i na ogrod do kubla
po czym mi mowie
ubieraj sie
ja zglupialam , mysle sobie o co mu chodzi
pytam gdzie?
-ubieraj sie nie pytaj
orzejedziemy sie gdzies
no wiec wlozylam jakies gacie i wychodzimy
wsiadam do samochodu a on jedziemy po kosz na pampki , bo ja tego nie zniose hahahahhahaahhaha

myslalam ze padne :-D

i kupilismy ten z TT

Tommee Tippee Sangenic Hygiene Plus Advanced Nappy Disposal System : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Do góry