reklama

Ciało obce w pochwie

Jakim, cholera, cudem ulamala się hybryda? :oops:
Rozumiem jakby ktoś silnik naprawiał i tak się stało ale podczas masturbacji..? Jak, cholera, jak..?

Może ma przedłużoną hybrydę żelem czy tam jakimś innym tytanem. Ja tak np. przedłużam bo lubię długie a sama nie umiem wyhodować 😅 Niemniej jednak tak czy siak musiała być to ostra masturbacja albo mega słabo zrobione pazury

reklama
To ja odpiszę zupełnie na poważnie, że jeśli faktycznie coś w pochwie zostało to należy przezwyciężyć wstyd i udać się albo do szpitala na sor, albo do gabinetu prywatnego ginekologicznego, aby jakiś lekarz to wyjął.
Jeśli zostanie w pochwie może spowodować infekcję lub wrosnąć i wtedy dopiero będzie problem - nie ma na co czekać

Jeżeli przy masturbacji odpadł Ci pazur, to zmień stylistkę, a może po prostu wcześniej gdzieś Ci odpadl i nie zauważyłaś?
Nie odpadł mi żaden pazur 😁 kawałek lakieru hybrydowego ,być może wcześniej uszkodziłam nie zauważyłam no i wpadł tam gdzie nie trzeba 🤷 w każdym bądź razie dzięki dziewczyny za reakcje na mój post może nie pomocne ale chociaż wesołe posty 👌

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry