tak mamy zwierzeta i niestety pokarm trzeba załadowac wiec jest co dzwigc a tak czy siak peniadze z krusu sa śnieszne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są żenujące. W zwierzęcych odchodach jest szkodliwy amoniak, musi ci wypisać i tyle w temacie. W paszach też są zawarte kwasy również szkodliwe.tak mamy zwierzeta i niestety pokarm trzeba załadowac wiec jest co dzwigc a tak czy siak peniadze z krusu sa śnieszne
No bo tego nie ma.i wracajac do tematu o zswiadczenie o warunkach pracy w gosp dla pani ginekolog do l4 byłam w krusie pytałam a tam co patrza na mnie jak na kosmite oni nie daja takiego czegos
Uważam, że nie ma sensu, byś odbijała się od drzwi, do drzwi. Jeśli w krusie nie chcą dać Ci papieru, którego wymaga lekarz, a lekarz bez niego nie wystawi Ci zwolnienia, to idź do swojego rodzinnego. Opowiedz szczerze, jak wygląda sytuacja, że to błędne koło, a myślę, że bez problemu dostaniesz to zwolnienie. Jeśli jednak on też będzie miał obiekcje, to nie pozostanie Ci nic innego, jak udać się do innego ginekologa. Najlepiej prywatnie. Wtedy problem zwolnienia powinien przestać istnieć [emoji6]i wracajac do tematu o zswiadczenie o warunkach pracy w gosp dla pani ginekolog do l4 byłam w krusie pytałam a tam co patrza na mnie jak na kosmite oni nie daja takiego czegos