reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

jeszcze poczekam i zrobię ponownie test, a jak wyjdzie negatywny, to pójdę do lekarza...i tak już czas na badanie bo minęło ponad pół troszkę:) na razie zalało mnie trochę śluzem i coś czuję, że @nadchodzi:(

reklama
Hej Kobietki... pierwszy raz pisze.. wiec jesli cos takiego bylo.. to przepraszam...
27.09 mialam ostatni okres... dzis robilam tescik [Amil] no i wyszla ta 1 kreseczka.. okresu nadal brak.. a wczoraj zaczal mnie pobolewac jajniczek.. jaka jest mozliwość ze mimo wszystko jestem w ciazy?
napisze jeszcze ze ostatnio dosc duzo sikam.. choc moze to sobie wmawiam.. nie wiem...
:-( martwie sie... bo mimo ze serce by chcialo fasolke.. to racjonalne myslenie daje znac ze to nie pora... bo z jednej wyplaty ciezko wychowac.. ;/

Ostatnia edycja:
szammajim! więc tak...jak pisałam wyżej mi też się spóźnia, ale nie wiem ile bo cykle mam nieregularne 28-31 dni, a dzis jest 35 dzień cyklu. robiłam test w 33 dc ale wyszła jedna kreska. Nie mam żadnych objawów, tylko czasami boli mnie brzuch, choć dzisiaj trochę mocniej zabolało i już myślałam, że to @ ale na szczęscie nie...
Masz regularne cykle?

Ostatnia edycja:
wczesniej nie zwracalam na to uwagi... ale tak od czerwca sobie sprawdzam... no i mam co 28dni jak w zegarku.. tylko ostatni mi sie jeden dzien spoznil.. tzn.. w sobote mialam leciutkie plmienia a w niedziele dostalam normalna.. to jakby liczyc od niedzieli to spoznia mi sie 5 dzien.. ;/

aaaa.. jeszcze jedno.. dzis mnie zabolal ten jajnik.. ;/ .. moze dostane @.... dzis rozmawialam z moim.. i stwierdzil ze on choc by sie martwil to by sie cieszyl.. :) .. wiec mamy podobnie..... tobie życze fasolkowania.. sobie w cichosci serca tez .. :)

a zauwazyłaś jakiekolwiek zmiany?tzn. w wyglądzie ciała? np. piersi? bo ja zauważyłam takie większe żyły na piersiach i na jednej brodawce żyłki...jeżeli bysmy zafasolkowały to w tym samym terminie:) planujesz zrobić jeszcze test? jeśli tak to kiedy>

Ostatnia edycja:
wiekszych zmian nie widze w piersiach.. test to dopiero jak juz za tydzien jak bedzie wyplata.. i jak za tydzien nie dostane to nie kupuje zwyklego tylko ide na badanie krwi.. choc pewnie dostane @ :) ja juz mam takie szczescie... dzis moja kolezanka dostawala oksytocyne.. wiec kolejne malenstwo pewniu juz na swiecie.. :).. jak sie okaze ze mam fasolke to rodzice nie ustrzela... :D hehehe

reklama
u mnie tez narazie nic...
dzis rozmawialam rano w lozku z moim przyszlym małżonkiem.. jak to by było gdybym miala fasolke.. i doszlismy do konsensu, ze wspaniale :) ten moj uroczy juz mowil ze nawet jak to bedzie dziewczynka to bedzie ja zabieral na ryby... no mowie tobie.. jeszcze nic nie wiadomo a en juz planuje dziecinstwo.. :) hahahaha ....
więc jak jeszcze wczoraj oficjalnie czekalismy na @ tak dzis juz odpedzamy ja myslami..
tak wiec czekam.. jak do wtorku ne dostane to robie jeszcze jeden test..

Ostatnia edycja:
Do góry