reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Madzia842 fajny wózeczek- tez jest jednym z moich faworytów.

Ja nie wiem ile ważą moje dzieci- wizyte u gina mam na 22 października, ale jeszcze czeka mnie usg połówkowe 4D i mam dylemat czy umówić się przed wizyta u mojego gina czy po. Bo połówkowe to chyba najlpeiej robic 21-24 tydzień??
Dziś tam zadzwonię i się umówię.
Kiedy miałyście robione usg połówkowe??? w którym tyg dokładnie i czy było to usg dopplerowskie z przepływami itp?

Na zgage polecam zimne mleko i migdały. Sama nienawidzę zapach mleka, ale w pierwszej ciązy zatykałam nos i piłam. Ulga natychmiastowa:tak:

Ja nie wiem ile ważą moje dzieci- wizyte u gina mam na 22 października, ale jeszcze czeka mnie usg połówkowe 4D i mam dylemat czy umówić się przed wizyta u mojego gina czy po. Bo połówkowe to chyba najlpeiej robic 21-24 tydzień??

To 22 października to już będzie u ciebie prawie 21 tc jeśli dobrze licze, dzieli nas tylko dzień różnicy a ja mam wizyte 26 października (21/22 tc) ale 4 D to chyba nie będę miała bo w gabinecie mojego lekarza nie ma 4D. Pewnie będzie trzeba iść gdzie indziej.

He6Qp2.png

reklama
a przy blizniaczej ciazy to rodzi sie wczesniej czy w 40 tygodniu?
glupie pytanie. przperaszam. ale jestem zielona w tych sprawach

normalnie ciaza blizniacza trwa 40 tyg tyle tez mozna donosic ostatnio rozmawialam ze znajoma ktora tez jest mama blizniakow i jej cize tez chcieli rozwiazac cc w 36 tyg ale ona sie nie zgodzila i w 39 tyg urodzila oba maluszki naturalnie i wszystko jest super;-)

Ewka ja usg polowkoe mialam w 21 tygodniu robione. a co do zgagi to mnie narazie na szczescie omija uff

Milenka28 a ja myslalam ze moje chlopaki sa spore hihihi no to twoje maluszki to rzeczywiscie spore mauszki sa. 3maj sie i trzymam kciuki zebys donosila jak najdluzej :)

Ostatnia edycja:
Do góry