reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Melduję się po ostatnim weekendzie zjazdowym :-D w końcu wolna!!! :-D:-D:-D jeszcze tylko parę egzaminów i obrona :dry::confused2::oo2::hmm: ale obrona już na wrzesień ustalona, bo nawet jakby udało mi się dotrwać do 20 lipca w ciąży to nie wyobrażam sobie tego stresu
Wczoraj mi się kostki w nogach zgubiły i jeszcze się nie odnalazły :dry: i już chyba nie odnajdą przy tej temperaturze

Lilonka &&&&&&&&&&& żeby wszystko się dobrze skończyło

Bibiana z tego co ja popatrzyłam na ich stronie Kontakt ze sklepem 3kropki.pl to jest tylko punkt odbioru zamówień więc nie wiem czy mają sklep stacjonarny
A co do ciężkiego wyboru to mój już nie chciał nawet słyszeć o wózkach bo tyle się na ględziłam, na marudziłam i na porównywałam :-D
Dytko to mnie nie pocieszyłaś :confused2: a produkcja mleka na pewno Ci się rozkręci :tak:
elala przecudowne zdjęcia :tak:
gloriane to na pewno ten lekarz chce trochę kasy od ciebie wyssać. A z upałami ja powiedziałam mamie, że chyba się do niej przeprowadzę :-D bo ma stary dom już i tam zawsze fajnie chłodno jest
Rózyczko to jutro od rana &&&&&&&&&& za Was zaciśnięte :tak:

reklama
Cześć dziewczyny!Trochę się nie odzywałam ale już jestem.Dzisiaj już wstawię zdjęcie.obiecuję:-)Mi jeszcze nic nie puchnie,aż dziwne bo cały dzień na nogach i w biegu za synkiem.Jakieś dziadostwo mnie chyba dopada bo kicham i prycham od soboty a na dodatek swędzi mnie cała buzia od środka(nawet dziąsła)i usta,jak na jakąś alergie.Jak mąż skończy dzisiaj wcześniej to chyba przejdę się z tym do lekarza bo naczytałam się o tej dziadowskiej cholestazie i się nakręcam.Zenia jaki ty masz ładny suwaczek,a ja jestem krok za tobą:-)ale ten czas leci.Jutro jak różyczka się rozpakuje to zajmę twoje miejsce na podium:szok:
Różyczka trzymam kciuki za jutrzejszy wielki dzień i bardzo Ci zazdroszczę,że będziesz miała już maluszki przy sobie.
:tak::-)

Ostatnia edycja:
multimama no my idziemy praktycznie łeb w łeb :-) a w Irlandii pogoda raczej opuchliźnie nie sprzyja :-p i faktycznie idź lepiej do lekarza sprawdzić bo pewnie jakieś zapalenie jamy ustnej czy coś w tym stylu ci sie przyplątało. I wklej w końcu te zdjęcie :-)

dziewczyny co do wózków jeszcze to ja jak szukałam to czytałam opinie i porównywarke na tych stronach. Może wam pomoże :-)
wózki bliźniacze - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania - bangla.pl
Wózki dla bliźniąt i trojaczków opinie | Wózki Dla Dzieci Opinie

No tak,pogoda to mi się tu do opuchlizny nie przyczyni na pewno :-)Zenia mam przeczucie,że mogę Cię wyprzedzić z rozpakowaniem bo przy tutejszym braku przeglądu i dokładnej kontroli to modlę się żeby dotrwać do 36 tygodnia a i z 34 będę się cieszyła.Czas pokaże:tak:Będzie zdjęcie,będzie:-):tak:

Miss, Zenia dzieki za pomoc :tak:

Zenia ja też kostki gdzieś zgubiłam :dry: w dodatku jak łydka mi nie spuchnie to smiesznie wyglądam, chude nogi i gigant stopy :szok::szok:

Gloriane dobrze, ze krązek trzyma, mi już miesiąc trzyma i jest ok więc i u Ciebie tak będzie :tak:

Odpukac jeszcze swoje kostki widze ale to pewnie do czasu,a z reki sciagnelam juz obraczke i pierscionek bo czasami mi puchly palce i balam sie ze potem bedzie problem zeby je sciagnac:-)
Multimama faktycznie idziesz leb w leb z zenia,wiec jesli sie rozpakujesz przed nia to nie bedzie krzyku ze sie wpychasz w kolejce,ale licze na to ze obydwie dociagniecie do 36 tyg:-)
Upal niemilosierny u mnie w domu najchlodniej w kuchni bo miesci sie w piwnicy i na takie upaly to najlepsze miejsce:-)
Rozyczka juz sie pewnie niezle denerwuje&&&&& nadal zacisniete.
Gloriane pewnie masz racje ze ten lekarz to jakis naciagacz troche,grunt ze masz do swojego zaufanie.
Dzis przyszly moje koszule i jestem zadowolona,tak samo jak ze stanika choc balam sie ze bedzie nie dobry bo nie mialam okazji go wczesniej przymiezyc,ale jest akurat wiec jestem zadowolona :-)

Sluchajcie dziwczyny, mam takie pytanie.
Kiedy czuć pierwsze ruchy dzieci w ciąży bliźniaczej? Jak to mozna opisać?
Juz się nie mogę doczekać tego momentu. Mam razżenie, ze wtedy dopiero poczuje, ze to wszystko to nie sen :-)

reklama
Mrówka_Netka stanik kupiłam taki Caffe Latte Alles MaMa 85 C sklep SUPER biust (3273874186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a koszule z zyrafka u tego sprzedawcy Koszula koszulka nocna ciążowa do karmienia L / XL (3305854535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jjka ruchy to sprawa indywidualna u kazdej z nas, u mnie przy blizniakach zaczelam cos czuc kolo 21-22 tydz ale inne dziewczyny np duzo wczesniej juz czuly ruchy swoich malenstw. A Ty w ktorym jestes teraz tygodniu?

Do góry