reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Bibiana, Zenia Dzięki za pomoc:-) Wysłałam męża po wapno i zaraz się uraczę:tak: Czy tak czy siak i tak w pon idę na badania więc się okaże co i jak, zatem nie popadam w histerię:cool:

Bibiana, najwyraźniej coś zaczyna się dziać ale jeśli niebolesne i nieregularne to narazie bez stresu chyba?

reklama
Gloriane myslę, że jakby była to cholestaza to już by w poniedziałek wyszło w badaniu, bo tak biorąc na chopski rozum to objawy choroby zawsze wychodzą później niż sama choroba, ale mogę się mylić....

Ja w nocy miałam mocniejsze skurcze, niby nie takie bolące, ale obudził mnie ten skurcz, brzuch twardy jak skała i tak parę razy z rzędu....oby jeszcze z tydzień wytrzymać....

Bibiana też miałam taką jedną noc z ponad tydzień temu... ale to był jednorazowy "wyskok" i już potem cisza :sorry: mam nadzieję, że u ciebie było to samo

multimama nie zostawiłam, ale mam namiary na Agate_K i Margo także jak co to one dadzą znać, albo mój M da znać więc będziecie wiedzieć :-D a ty któreś numery dziewczyn wzięłaś? czy chcesz mój żeby dać znać w razie czego?

Ostatnia edycja:
Zenia nie zostawiałam i nie brałam bo wydawało mi się to takie odległe w czasie:-)Jeśli możesz to wyślij mi swój na priv to w razie czego będziecie na bieżąco:-)Bo przecież mam w planie urodzić jutro:tak:

Gloriane tak na razie bez stresu :tak: choć cały czas wypatruje czy czop nie odchodzi lub coś podobnego, cały czas czuję mega zmęczenie, a pamietam że przed pirwszym porodem tez tak miałam, no lae mam nadzieję, ze to jeszcze nie to :-D

Zenia oby to była jednorazowa noc, choć dziś parę razy miałam takie mocniejsze skurcze przy których musiałam sobie pooddychać głęboko, ale były 4 pod rząd i na tym koniec.

Dziewczyny w Lidlu od poniedziałku bedą pampersy w promocji za 29.99 ale nie ma w ofercie tych najmniejszych tylko te od 4 kg, ale i tak warto kupić :tak:

Paolka808
to te foteliki kupiłam je na tej aukcji 2 tyg temu (na zdjęciach nie ma osłonek na pasy i wkładek redukcyjnych ale sa w komplecie) FOTELIK "nosidełko" ABC ZOOM 2-szt. (3360629254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a codo wagi maluchów mój gin ma bardzo kiepskie USG i za teraz w czw.mam USG w poradni genetycznej przyszpitalnej na NFZ na extra sprzęcie i tymi wymiarami chciałam się sugerować i chwalić... u mojego było 254 i 296, no i on widział 2 dziewczynki :p ale sam uprzedził że wszystko takie malutkie mają i kiepski sprzęt do tego ma :) wiec ja jestem i tak za chłopcem i dziewczynką których nam orzekł inny lekarz w 16tc

Mnie męcz troche zgaga i ostatnio zaczęło mnie boleć krocze podczas chodzenia :zawstydzona/y:Też tak miałyście? W poniedziałek wizyta wiec zobaczymy, twardnieje mi też brzuch z 2 razy dziennie wiec dużo leże. Dzisiaj dzieciaczki mi już strachu napędziły bo ruchów od rana nie miałam, ale wieczorem o sobie przypomniały. :)

Bibiana u mnie 18tego otwierają nową biedronkę a przy otwarciu biedrony zawsze cena promocyjna na pieluchy i wtedy mam zamiar się nieźle zaopatrzyć :-)
Justynia życzę Ci parki :tak:
Mnie męcz troche zgaga i ostatnio zaczęło mnie boleć krocze podczas chodzenia :zawstydzona/y:Też tak miałyście? W poniedziałek wizyta wiec zobaczymy, twardnieje mi też brzuch z 2 razy dziennie wiec dużo leże. Dzisiaj dzieciaczki mi już strachu napędziły bo ruchów od rana nie miałam, ale wieczorem o sobie przypomniały. :)
Te krocze to mnie już tyle czasu męczy, że nie pamiętam kiedy to się zaczęło :dry: i krocze w sensie tam mięśni/ściegien jakby się rozciągały jak to jedna dziewczyna określiła jakby ktoś cię na pal nabijał :-D i kości też także normalka.... troszkę duży ciężar ci tam uciska :sorry2: Lekarka mówiła, że mi nic na to nie pomoże... ale ja wyczytałam, że pomaga żelatyna i galaretek duuużo jadłam i nie wiem czy one czy placebo ale pomagało dosyć :sorry2:
&&&&&& za jutrzejszą wizytę :) daj znać po jak się dzieciaczki mają :)

Od dzisiaj SEX!! :-D

Zenia gratulacje 37tc!!!!!!!!!!! :-D:-D ale to zleciało i zazdroszczę sexu :zawstydzona/y:ja to dopiero skorzystam po połogu juz mam obiecane przez męża :-D

No to jak się zapowiada otwarcie biedronki to jak najbardziej kupuj pewnie pieluchy będą za 22 zł, mi mąż kupił Dady ale te od 4 kg :baffled: więc muszę go wysłać po te maciupkie, bo tych małych mam tylko jedną paczkę.

Dziś w nocy kolejne skurcze :confused: i do tego non stop na siusiu, już myslałam że urodzę, ale na szczęście już się uspokoiło:tak:

Multimama, a Ty jak??? dziś masz rodzić hehe

multimama2
rodzisz?? czy wywołujesz poród hehe

fajna cena małych 1 pieluch jest w rossmanie nie wiem czy dalej są ale były po 10,99 :) z 11,99 :p ale jak się ma kartę rossne zawsze jest parę groszy mniej :) napewno taniej na szt. wychodziły jak dady

reklama
Do góry