Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To dobrze ze nieboli, nic zlego sìę nie dzieje na pewnoNajlepsze jest to że dosłownie nic mnie nie boli itp. czuje się bardzo dobrze i jest też to dla mnie trochę dziwne, poprzednia ciąża była dość dokuczliwa
Czy konsultowałaś plamienie z lekarzem? Ja miałam praktycznie cały czas do 10 tygodnia, ale sytuacja była na bieżąco monitorowana.Dziewczyny, miała któraś z was plamienia przez dłuższy czas?
Moje trwają już 12 dni i są takie brunatne i jest tego no dość sporo. Czy to normalne? Miała tak któraś z was?
Niestety na lekarza ciągle czekam, u mnie w mieście bardzo ciężko się szybko dostać a na fundusz lekarz powiedział że on ma cięższe przypadki niż moje i nawet mnie nie zbadał...Czy konsultowałaś plamienie z lekarzem? Ja miałam praktycznie cały czas do 10 tygodnia, ale sytuacja była na bieżąco monitorowana.
W takim przypadku jedzie się na izbę przyjęć niezwłocznieNiestety na lekarza ciągle czekam, u mnie w mieście bardzo ciężko się szybko dostać a na fundusz lekarz powiedział że on ma cięższe przypadki niż moje i nawet mnie nie zbadał...
W takim przypadku jedzie się na izbę przyjęć niezwłocznie
[/QUOT
No właśnie byłam
5tcW którym tygodniu ciąży jesteś? Brązowe plamienia mogą być wynikiem niskiego progesteronu. Zrób badanie jutro i w te pędy do lekarza.
To w zasadzie od początku. Pewnie to od progesteronu za niskiego