a ja bym chciała, żeby Majka znów miała 2 miesiące, chętnie się zamienię na jakiś czasChciałabym by był już większy ten mój Pawełek...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja bym chciała, żeby Majka znów miała 2 miesiące, chętnie się zamienię na jakiś czasChciałabym by był już większy ten mój Pawełek...

:-):-):-)

:-)https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2010r-f295/opowiesci-z-porodowki-34785/
A tutaj znajdziecie opisany mój poród!!
Jeśli Was interesuje...:-)
.

). Mój był nie wiele mniejszy- 3880 i 57 cm, ale to fajnie, że duży i silny:-).
no i ogólnie to w sumie szczęśliwie rozpoczęliście ten nowy rok:-), oby tak dalej
.

Dziękuję bardzo!!
:-)
Może wyda się to dziwne, ale ja dzień po cesarce czułam się super
2 dni po sama zmieniałam sobie pościel, bo wodę wylałam, a salowej nie było!! Teraz już śmigam, robię wszystko przy Adasiu, kucam, schylam się!! A jutro przez okno uciekam, jeżeli mnie nie puszczą do domku!!
Nie czułam tego bólu po cesarce, ale ja jestem baaaardzo wytrzymała na ból... Jako lek przeciwbólowy miałam paracetamol, ponieważ na ketanol jestem uczulona, a paracetamol to i tak pic na wodę...
Najważniejsze, że czuję się dobrze:-)
Chciałam wrzucić zdjęcia na forum, ale nie mogę nie wiem dlaczego :-(
Podam namiary swoje na nk
Tu można zobaczyć :-)
Emilia Sobska!!![]()

.
:***
. Nie chce zapeszyć, ale Pawełek śpi nawet trochę w dzień, w nocy budzi się maksymalnie dwa razy, a często bywa, że tylko raz.
. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale postaraj się tak zrobić. Z resztą zobaczysz, że z momentem pojawienia się na świecie Twojej Kruszynki, wszystko inne przestanie być ważne. To bardzo fajny stan:-).