• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza po 35 roku zycia

Patrycja35

Fanka BB :)
Hej☺pozne mamusie:) jak wyglada sprawa z badaniami prenatalnymi...naprawde sa potrzebne? Duzy nacisk jest na ten temat kladziony..
Mam juz 2 dzieciakow ..nastepne w drodze..dlatego ciekawi mnie Wasza opinia

reklama
Rozwiązanie
W prenatalnych badaniach, podstawą jest dobrze przeprowadzone Usg. Pappa to faktycznie jest statystyka i nim jeśli usg wyjdzie dobrze bym się nie sugerowała. Aminomunkcji nie chciałam świadomie, byłam w ciąży bliźniaczej i bałam się że coś pójdzie nie tak, chodź ryzyko małe. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości po pappa, można zrobić Nifty bądź Harmony. Są to badania płatne, ale nie inwazyjne i dają spokojną głowę
W prenatalnych badaniach, podstawą jest dobrze przeprowadzone Usg. Pappa to faktycznie jest statystyka i nim jeśli usg wyjdzie dobrze bym się nie sugerowała. Aminomunkcji nie chciałam świadomie, byłam w ciąży bliźniaczej i bałam się że coś pójdzie nie tak, chodź ryzyko małe. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości po pappa, można zrobić Nifty bądź Harmony. Są to badania płatne, ale nie inwazyjne i dają spokojną głowę

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry