Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zoyka, ślina mi pociekła, nigdy nie jadlam ciasta marchewkowego:-) Paćka zna litery - Normalnie rysujesz jej i pytasz co to za litery i ona ci mówi : A, E, U, I,O,S, Z, T. Może uda mi sie to nagrac i Wam pokażę filmik , tatus ja tak wyszkolił![]()

jakoś się nigdy nie mogłam do ciasta marchewkowego przekonać, zwyczajnie mi nie smakuje, ale widzę, że Julce przypasowało 

) na działce. Jakieś 10km przed działką zadzwonili inni, że wybrali się na grzyby i utknęli w kałuży w lesie i czy nie moglibyśmy ich jakoś wyciągnąć. Jak już udało nam się ich znaleźć w tym środku lasu, to okazało się, że nie ma szans ich ruszyć osobowym samochodem, więc pojechaliśmy szukać ciągnika... ciągnika nie znalezliśmy, ale trafił się łazik - niestety on też nie dał sobie rady, samochód znajomych utknął tak, że łazika tylko zarzucało a auto ani drgnęło.. na szczęscie facet od łazika znał lokalsów i po godzinie przysłał nam jakiś ciągnik, który w pięć minut poradził sobie z problemem
a było nam w sumie całkiem przyjemnie w lesie, właśnie czekaliśmy na Czaputków, którzy mieli dojechać z grillem :-)
teraz cały samochód do gruntownego czyszczenia podwozia i suszenia... chyba na jakiś czas będą mieć dosyć grzybów
(nawiasem mówiąc nie zebrali nawet jednego, straszna posucha u nas w tym roku
). 
..współczuję znajomym. Pamiętam jak pojechałam na drugi dzień po Poldziowym pogrzebie popatrzec rano na jego grób to też się zakopałam w błocie...wyciąganie trwało 5 godzin
a spieszyłam się wtedy do roboty - trasa do Lublina
U nas też posucha grzybowa, ale to tak jest jak susza była całe lato, chyb abędzie doopny sezon na grzyby w tym roku, przynajmniej u nas
...kolory superowe, okiennice również, !!!