D
delete
Gość
Misia - no właśnie ! TAm były jakieś dziwne numery np 94 a przecież jest 92 a potem 98
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bede polowac na te kiecke u kobiety, moze wstawi nowa aukcje.
Tabris z mina debila pod drzwiami 
Chociaz ja wczoraj się upewniłam, że moje niespełnione marzenie to Erdel:-)
Andzike ucałuj Pawła
:-)
Lubie zarę dla dzieci bo jako jedna z nielicznych firm nie ozdabia ubrań jakimiś durnowatymi o prasowankami. Mogę kupić normalny gładki podkoszulek i nie rozumiem dlaczego w firmach szyjących dla dzieci pokutuje przeświadczenie że MUSI ubranie być ozdobione bobem budowniczy, napisami na całe plecy i pół klaty. Jeszcze w reserved można kupić coś bez napisów. 

nachodziłam się kiedyś i moim marzeniem jest gryfonik lub Toy terier rosyjski(odmiana długowłosa)z olbrzymów wilczak czesko slowacki (takie pso wilki) no i baucerony ale jak miały ciachane uszy dla mnie były piękne jakby połączenie rottweilera z dobkiem.Ale jednak z wiekiem ku tym mini pieskom bardziej mnie ciągnie dla samej Gali samego jedzenia muszę się nadźwigać ,a stawy i kręgosłup już nie te 

ale np mnie to odpowiadało 
Zresztą
Kubul ma np takie same spodnie tylko że rożnych rozmiarach
tak wiem mój m. mówi że jestem walnięta a;e nic na to nie poradzę.
No i do czasów koszulki z kapphala też myślałam że dziecko nie zwraca uwagi na to co ma na sobie: ale ta koszulka jest kolorowa, ma białym tle są sceny "miasteczkowe" z mnóstwo sie na niej dzieje. Nigdy nie zapomnę reakcji Kubula gdy mu ubrałam ją pierwszy raz - te komentarze
wykończy mnie to dziecko.