Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..musiałąm być w którymś ze swoich wcześniejszych wcieleń psem
słodki:-)

ale nie ma dostępnego... :-(
Kacper ma ostatnio jazdę na skoki na łózko, wieczorem skoczył tak niefortunnie,że przywalił całym impetem głową w oparcie łózka
spłakał się strasznie, ja razem z nim, P. na szczęście był przytomny, od razu przyłożył lód, ale śliwa będzie ogromna, tym bardziej, że uderzył centralnie środkiem czoła... Ehhh... ciekawe czy to go uleczy z miłości do skoków:-(
no dobra mi się podobają innym wcale nie muszą jest ponad 300 ras psów i nowe hodują i miliardy wielokundlowców pięknych jak bezmózga ofca Andzike
PS Andzike zawsze siniaki jak najszybciej obłożyć surowym mięsemZoyka - kupowałam nexta na hallensie.
PS Andzike zawsze siniaki jak najszybciej obłożyć surowym mięsem

), Amstaffów, no i dziś buldożków francuskich, ja skupiałam się na bytowaniu przy ringach tych psów , które się strzyże , trymuje itp
, a najlepsze, że było kilku panów ze swoimi pupilmi szitsiakami i to panowie ich tak niuniali, czesali, układali top-knoty...jak ludzcy fryzjerzy ( zalatywało mi to troszkę gejostwem
- nie żebym coś do gejów miała )
choć nie wiem czemu ???.Zbyt długa okrywa włosowa zwodzi przyszłych posiadaczy rasowca myśli ,że takiego będzie w domu miał a tu fryzjer lub kołtuny
Wystawowe psy są tak w sumie biedne (te długowłose:-().
Moja koleżanka miała :-( był agresywny, rozpuszczony i rzucający się na odnóża. Ale wg mnie to nie jest głupia rasa.
taki mały konik. Nie wiem czy chciałabym mieć ale fajny.