reklama

Ciąża po 40

Hej :-D
Alescie naprodukowaly wieczorem a ja urzedowalam z Wandula bo poplakiwala przez sen i siedzialam przy lozeczku. W sumie zasnela mocno po polnocy i wstala o 6. Dzisiaj w zdecydowanie lepszym humorze niz wczoraj.
Byla piekna wiosenna pogoda i wypuscilam dziecko w ogrod :)
Misia zgadzam sie, Onki to psychopaci i nie wiem skad ludzie biora takie spokojne idace przy nodze... Ten imbecyl tylko tak lagodnie wyglada :-D
Zoyka bierz kiecki jak Ci sie podobaja, niestety nie moge otworzyc podanych przez Ciebie linkow.
Azula o gustach sie nie dyskutuje, pewnie :-D
Majuska staraj sie o cos kobiecego, bo Packa sie zmienia i za chwile moro z czaszkami nie bedzie pasowalo :-D
Andzike super tort. Utul Kacpra od ciotki Anki, biedny jest ale nie licz ze przestanie skakac

Kawa!!!!!!!!!!

Zarzuce Was dzisiaj fotami, ale kilka dni temu robilam jej zdjecie i bardzo mi sie na nim podoba :))

reklama
Doczytam i poogladam pozniej.
Przeczytalam tylko o Kacperosie Andzike... dziewczyny czy Wy nie przykladacie bialka do uderzen, ubic? Lod nie dziala NIC! Bialko wyciaga wszelakie opuchlizny! Nawet przy ogromnym stluczeniu zostaje siniak a nie sliwa na pol glowy. Nawet do zlamania palca przykladalismy bialko i lekarz sie dziwil jakim cudem nie jest spuchniety. Ja myslalam, ze wszyscy o bialku wiedza..... :cool:
Uderzenie, rozbijam bialko do miseczki, maczam papier czy scierke przykladam az wyschnie, pozniej zmywam.

Majuska
Paćka gryzie?? no way! ;-)
Ale jestem w stanie we wszystko uwierzyc przy moim diable ktorego wszyscy chwala, ze taka slodka i grzeczna.... a ona wrzeszczy, piszczy, bije i wszystkie chwyty dozwolone (no gryzienia jeszcze nie odkryla).
Dzis co chwile w nocy plakala... umieram. Wstala o jakiejs koszmarnej godzinie i wyla, nie dala sie ubic, przed 7 sie zwleklam. Obstawiam bol gardla bo jak wszyscy to wszyscy.. dalam jej Nurofen przeciwzapalnie i chyba nic wiecej nie moge zrobic oprocz posiadania nadziei ze chociaz dzis usnie w dzien ....

Zoyka
ta sukienke/tunike w grochy ogladalam wczoraj ale jakos stwierdzilam, ze sama (bez gietrow) bedzie bez wyrazu i nie wzielam. Ale pomysle jeszcze.

Aniu Wandzia wiosenie boska i ma fajna fryzurke :-))

Ostatnia edycja:
Hej
wstałam, nakarmiłam chłopaków idę sobie zrobić kawę i doczytam Was, bo nadrukowałyście wczoraj strasznie dużo, a ja nie miałam mocy przerobowych żeby czytać.

I ja się melduję z kawą :-)
Maść arnikowa trochę pomogła, biorąc pod uwagę jak wyglądał wczoraj to dziś jest o niebo lepiej.
Ollena - czytałam o tym białku, następnym razem (bo znając mojego syna następny raz będzie:no:) zamiast mrożonki użyję białka, bo mrożonka była hardcorem, Kacper nie dawał się dotknąć w czoło:-(
anka - Wandzia i Tabiś wyglądają bosko :-) i nawet debilna mina Tabriska nie zmienia mojej miłości do ONków ;-)
majuska - tort jest z gościem skaczącym na motorze, w środku biszkopt przekładany truskawkami, pyszny był, tylko koleżanka nawaliła tyle lukru, że aż zęby bolały :-)
Łączę się w bólu odnośnie gryzienia, jakoś nie chce ten cholerny etap przejść...:confused2:

Uciekam tyrać, miałam nadzieję, że ten tydzień będzie łatwiejszy, ale okazuje się, że absolutnie nie :-( chciałam wziąć wolne na czwartek i piątek, ale zapowiada się, że nic z tego:no:

Andzike przy bialku dzieci nie oponuja, przykladasz, chwile trzymasz zeby sie wchlonelo, dzieciak se chodzi z takim czolem pobabranym a pozniej zmywasz. Bywa, ze bialko wyciaga wszystko i nie ma sladu, a Mia ostatnio 2 razy nabila ogromnego guza w tym samym miejscu.. byl tylko siniak bez opuchlizny na pol czola.

Aaa piuekny tort Andzi!

Dzis Swiatowy Dzien Kota, wyprzytulajcie!

Ostatnia edycja:
Hełoł :-)
rzeknę tylko że w ramach światowego dnia mruczącego futra nie zabiłam Bazyliady, która to zaatakowała mi odnóże ok. 4 nad ranem :-( :wściekła/y:
Anko nie wierze, że Biedrona może być uciążliwa, upierdliwa i złośliwa :-D To chodząca słodycz :-D
Zoyka Kubul ma koszulki z endo (jak był mały miał śpiochy i kaftany i bodziaki). Fajna bawełna, fajne kolory i fajnie się to zachowuje mimo wielu prań.
Moje ulubione: tutaj mieszka pępek świata :-D oraz: jestem wege :-D
Idę pracować :-( jak ja nie lubię pracować :-(

Powyzsze juz raz tu bylo. Problem w tym, ze w ciazy lub pologu to nas tu prawie nie ma.

Wczoraj moje dziecko podeszlo do mnie i powiedzialo: Mama, KOCHAM. Czy mozna uslyszec cos piekniejszego? Choc do tej pory jego "moja, moja" wyrazalo dokladnie te same poklady dzieciecej milosci.

Dzis od rana usiluje dociec co oznacza "szipipa". Z tego co dziec zeznaje, szpipipa jest daleko i ma cos wspolnego z kolkol (wymawiamy jak angielskie "krowa" powtorzone), czyli traktorem.

Andzike wizualnie tort -Łał smakować go nie mogę ale i chyba nie chce bo idzie w rozrost ciała zwłaszcza jak co smakowite :eek:
Ja mam teorie jaki pan taki pies nigdy nie miałam nienormalnego ,narwanego lub agresywnego psa zdarzył mi sie raz niesmiałek ale to dlatego,że wzielismy podrostka z już tak ukształtowana psychika ze zbyt dużej hodowli.A tak czy onek czy rotek czy pekinczyk wszystkie były miłe .Ale fakt onki to wspaniałe psy tylko nie dla każdego :-D
Ania Wanda ma super kitki szkoda,ze Amelka ma takie chude te kudełki w stylu Kubusia katrinoewgo z tymi lokami ale niestety krótsze .
Majuska Patrycja fajna ,a garderobę na pewno odpowiednią do urody dopasujesz.
Jakoś tak jest ,że jedne dzieci w czymś lepiej wyglądają inne w czymś innym .I ciesze się ,że teraz świat mody jest taki ,że w sumie jest w czym wybierać:-)

reklama
Hej!

Azula coś w tym jest..jaki Pan taki Kram:-D...mogę zaobserwować tę zależośc w swojej pracy;-).
Pozostając w temacie ONów, dostałam dziś zdjęcia od ludzi, którzy parę miesięcy temu adoptowali od nas takiego wyleniałego, rozwrzeszczanego, zapewne kiedyś kojcowego wypłosza - suczkę Brendę. Teraz to wygląda tak :
https://picasaweb.google.com/103708767168284502423/BrendaNaSpacerze#5981302221839867698
japa się cieszy człowiekowi:-)

U nas regularna wiosna, jest bosko, koty poszły w piz..u na myszy chyba, więc nici z pieszczot, zreszta nie wiem czy zasłużyły:-p:-D

Aniu Biedrona bardzo wydoroślała, niezła laseczka z niej, zapewne po mamusi:-D

Kłaczku u nas jest od jakiegoś czasu Kocham Cię i korale na szyi z bachora..niesamowite:-D...aha i jeszcze dziamie : ciuma, ciuma:-)

Próbowałam dom ogarnąć po weekendzie , ale szło mi to jak krew z nosa...:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry