• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża po 40

reklama
Kuzwa misia nawet do konca nie docztalam twojej wypowiedzi..jakie moje metody leczenia?? ja do lekarzy k^%$#& chodze, nie lecze sama dzieci! Antyhistaminowe dostali po testach na alergie a nie z powietrza przepisane! Syropy dostaja od lekarza, bo Pulneo rok temu jeszcze nie byl bez recepty! Ja pierdziele jak bede lekarzem to Wam oznajmie i wtedy bede mogla sobie SAMA leczyc i SAMA wypisywac leki!

A tym moim lekarzem przy najblizszej okacji oznajmie (obym szybko nie musiala) ze ich metody leczenia niektorym osobom nie odpowiadaja!

Ostatnia edycja:
Majuska - biedaczko :-D leć do GSu i pociągnij kogoś z dyńki :-D rozluźnisz się :zawstydzona/y:
Angelka współczuję przezyć - Kubul zaczął pokasływać w ub tygodniu w piątek ? siakoś tak. Dopytywałam lasek w pracy - to samo. tak samo. Wg znajomego jakiś wirus grasuje :-( nic się z niego nie wykluwa. Zobaczymy.

Zoyka pliss pamietaj o mnie i skrobaku do pięt! Czekam na recenzję
Majuśka to niezła koncepcja by komuś w GS-ie z dyni pociągnąć żeby baranka o ścianę strzelił :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry