Kika7575
Fanka BB :)
Witaj askastarEdyta,mocno trzymam kciuki
ja jutro znow bede dzwonic bo sny mam ostatnio takie, ze echh.
Witaj Aniu wsrod nas
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj askastarEdyta,mocno trzymam kciuki
ja jutro znow bede dzwonic bo sny mam ostatnio takie, ze echh.
Witaj Aniu wsrod nas
hej Maja a Ty już jesteś w ciąży?Witaj z takimi dylematami boryka sie kazda ,ktora nie wpadla .Tak raczej to sama sobie odpowiedzialas ,ze jak nie sprobujesz to mozesz zalowac lub odwrotnie.Nawet ja probujac ,mam tez rozne mysli (a po co itp.).Mysle iz tak jak sie ulozy to tak mialo byc ,choc
Nie ukrywam ze mogl zdecydowac sie predzej .Zawsze chcialam miec 3 a tak sie zeszlo
Nie nie jesthej Maja a Ty już jesteś w ciąży?
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdazahej Maja a Ty już jesteś w ciąży?
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdaza
Nie jestem w ciazy ,pracujemy ,ale nici z tego .Dobre sa wpadki a co zrobic jak nie kazdemu sie to zdaza

Jestem po wizycie to 7tc ale dopiero za 2 tygodnie założy mi karte ciazy serduszko bije i mam nadzieje ze tak zostanie. Tak się cieszę.
Jestem po wizycie to 7tc ale dopiero za 2 tygodnie założy mi karte ciazy serduszko bije i mam nadzieje ze tak zostanie. Tak się cieszę.