• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Lilly moźe nie wiem za duźo o antykoncepcji poniewaź nigdy nie stosowałam mam zgrany organizm i stosowałam kalendarzyk, ale jak to jest po przerwaniu antykoncepcji organizm nie potrzebuje czasu aby ogarnąć zmiany? ...dopóki nie ma okresu jest nadzieja;)

Masz racje potrzebuje dlatego tez po wyciągnięciu czekaliśmy ponad miesiąc bez igraszek do pierwszej @ bo dluuuugo nie przychodziła ... jesteśmy po rozmowie z lekarzem po wyciągnięciu także pozostaje czekać i ćwiczyć hehe ....

Byłam dzisiaj u lekarza , zrobił mi USG wszystko jest ok, mój maluszek ma już 4 cm - jak w rozkładzie pocz 11 tyg :), nieważne, ze teraz wygląda jak mały kosmita :D nie ukrywam, że się uspokoiłam, bo zaczęłam już sobie wmawiać tysiąc problemów. 19.02 mam badania prenatalne , teraz muszę tylko wytrzymać te dwa tygodnie.

Byłam dzisiaj u lekarza , zrobił mi USG wszystko jest ok, mój maluszek ma już 4 cm - jak w rozkładzie pocz 11 tyg :), nieważne, ze teraz wygląda jak mały kosmita :D nie ukrywam, że się uspokoiłam, bo zaczęłam już sobie wmawiać tysiąc problemów. 19.02 mam badania prenatalne , teraz muszę tylko wytrzymać te dwa tygodnie.
To podobnie jak ja też zaczelam 11tc a planetarne mam na 16. 02 oby nam poszlo wszystko dobrze najgorsze to czekanie. ŻyCzę Ci samych pomyslnych wiadomości:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry