reklama

Ciąża po 40

reklama
Lilly, Znadziejami taki smutek wypływa z Waszych wypowiedzi. Bardzo mooocno Was przytulam. Dobrze znam ten ból rozczarowania kiedy przychodz @ ale wiem że to mija i znowu przychodzi nadzieja, nowy cykl, nowa owulacja. Przetrwacie Kochane:tak:

Lilly przemawiam do Twojego rozsądku;)- alkohol nie służy poczęciu. Potrzebujesz zdrowej diety dla Maluszka który niedługo się pojawi. Może naturalny soczek- teraz mało mamy witamin w diecie. Buziaki

Ostatnia edycja:
Lilly, Znadziejami taki smutek wypływa z Waszych wypowiedzi. Bardzo mooocno Was przytulam. Dobrze znam ten ból rozczarowania kiedy przychodz @ ale wiem że to mija i znowu przychodzi nadzieja, nowy cykl, nowa owulacja. Przetrwacie Kochane:tak:

Lilly przemawiam do Twojego rozsądku;)- alkohol nie służy poczęciu. Potrzebujesz zdrowej diety dla Maluszka który niedługo się pojawi. Może naturalny soczek- teraz mało mamy witamin w diecie. Buziaki

Brumba moja kochana ... nie martw się to tak z żalu klepie ... już nie będę [emoji6]... ja nie pije i robię wszystko żeby coś z tej harówki cyklicznej Hehehe było [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]... głupi żart

Po wyjęciu spirali mój @ oszalał ... trwa 6 dni wraca po 21 dniu... na kalendarzu pokazuje mi 3 dni po okresie dni płodnych bez większych uniesień ... masakra jakaś ... dzisiaj byłam u lekarza i w następnym tyg mam na badanie serducha bo mi się telepie i jutro na oddanie krwi czy anemia nie wróciła .... jakiś koszmar ciagle coś ale jak tak dalej pójdzie to na bank wroci mi anemia bo kto to widział dwa razy w miesiącu @ i na dokładkę tak zalewa jak powodzie na jesień [emoji19][emoji19][emoji19]
organizm Ci szaleje, a próbowałaś robić swoje testy owulacyjne?

reklama
organizm Ci szaleje, a próbowałaś robić swoje testy owulacyjne?

Nic nie robiłam miałam nadzieje ze mój @ wroci do normy i będą normalne dni płodne owulacja i dni niepłodne ... na kalendarzu po tak krótkim czasie między jedna @ a drugą pokazuje mi ze następne trzy dni po @ są dniami płodnym reszta a reszta bez szans na poczęcie .... zostaje mi narazie czekać na unormowanie się @ .... może wroci do stanu normalności

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry