Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się i ja w mroźny dzień oj coś mi się zdaje ,że w tym tygodniu chwile prawdy z @ ,albo się mylę ,ja sama na koniec tygodnia
Dobre ty powinnaś poetka zostacA mi się coś zdaje ze zamiast posypać się po kolei zapączkowane to posypiemy się zaokresowane[emoji45][emoji22]
jeśli tak ma być to będzie nic nie zrobimyA mi się coś zdaje ze zamiast posypać się po kolei zapączkowane to posypiemy się zaokresowane[emoji45][emoji22]

dokładnie Lilly to poetka, dekoratorka wnętrz i ogólnie uzdolniona kobietkaDobre ty powinnaś poetka zostac
Trwa odliczaniestad ta cisza ,ja najwcześniej w niedzielę ,ale może być i wtorek,środa ...więc sobie poczekam jeszcze ,choć szczerze to na nic innego nie liczę
dokładnie Lilly to poetka, dekoratorka wnętrz i ogólnie uzdolniona kobietka![]()
Wcale nie przeceniająu mnie na razie cisza i @ nie ma...chciałam rano robic test ale jakos zrezygnowałam ..nie wiem strach chyba przed rozczarowaniem...poczekam do wieczora co się zadzieje..
Milego dzionka Kobitki...u mnie pięknie słonce swieci![]()