Kasiulek 77
Fanka BB :)
Bożenko dajesz wiarę że jeszcze mamy czas 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Trzymam kciuki.Witam, jestem rocznik 75 i staramy się z mężem o dzidziusia :-) - nawet nie wiecie jak się cieszę że znalazłam forum z tak wielkim pozytywnym odbiorem, że 40 to nie starość że jesteśmy zdolne do miłości, do bycia młodymi, dojrzałymi Mamusiami.
Na moim koncie jest jedno dziecko (lat 21), dwa poronienia, ciążą pozamaciczna z czego :-( - ostatnie poronienie w lipcu br. :-(
Wczoraj z mężem wróciliśmy z weekendowego wypadu do Hull , rozebrałam się , zdjęłam stanik i droga do łazienki była koszmarem moje piersi stały się bolesne , tkliwe i jakby ktoś je obił -nie chce zapeszać ale może znów jestem w ciąży? - oby tym razem się udało :-) , rano obudziłam się dziś już o 5tej z uczuciem ciężkości na żołądku, z uczuciem mdłości-więc czekam cierpilwie na rozwój sytuacji- trzymajcie kciuki proszę :-)
Kciukasy zaciśnięte [emoji110]Witam, jestem rocznik 75 i staramy się z mężem o dzidziusia :-) - nawet nie wiecie jak się cieszę że znalazłam forum z tak wielkim pozytywnym odbiorem, że 40 to nie starość że jesteśmy zdolne do miłości, do bycia młodymi, dojrzałymi Mamusiami.
Na moim koncie jest jedno dziecko (lat 21), dwa poronienia, ciążą pozamaciczna z czego :-( - ostatnie poronienie w lipcu br. :-(
Wczoraj z mężem wróciliśmy z weekendowego wypadu do Hull , rozebrałam się , zdjęłam stanik i droga do łazienki była koszmarem moje piersi stały się bolesne , tkliwe i jakby ktoś je obił -nie chce zapeszać ale może znów jestem w ciąży? - oby tym razem się udało :-) , rano obudziłam się dziś już o 5tej z uczuciem ciężkości na żołądku, z uczuciem mdłości-więc czekam cierpilwie na rozwój sytuacji- trzymajcie kciuki proszę :-)
Witam, jestem rocznik 75 i staramy się z mężem o dzidziusia :-) - nawet nie wiecie jak się cieszę że znalazłam forum z tak wielkim pozytywnym odbiorem, że 40 to nie starość że jesteśmy zdolne do miłości, do bycia młodymi, dojrzałymi Mamusiami.