hej hej
ja już po, obie wizyty
udane, na jednej szyjka 4cm, na drugiej 4,5cm, żadnego rozwierania od wewnątrz też nie widać, te skurcze, które miałam nic złego nie poczyniły, także mamy zielone światło na przytulankie

Hania, jest Hanią:-) waży ok 250g, pięknie pomierzona została, serce, nerki, główka i jej zawartość zostały sprawdzone, łożeysko wysoko na tylnej ścianie
piękne fotki z 4d mam, widziałam, jak mała wkładała kciuk do buźki i jak ma przerzuconą przez ramię pępowinę:-) no i w głową w dół sobie leży;-)
Cały harmonogram wizyt już mam, 20 czerwca prenatalne, za jedyne 290 zł

Potem 24 czerwca wizyta u mojej lekarki i tydzień później u drugiej, specjalnie tak się umówiłam, żeby nie było, tak jak dziś, że dwie wizyty na jeden dzień.
Kobietka, dasz radę z postawić się nałogowi, podziwiam Cię bardzo!! to już drugi tydzień Ci leci, wiadomo, ze raz będą gorszę, a raz lepsze chwile, ale dasz radę, a teściowej jeszcze pokazęsz!!
Agnieszkaala, jak u Ciebie?:-)

ja już po, obie wizyty

Hania, jest Hanią:-) waży ok 250g, pięknie pomierzona została, serce, nerki, główka i jej zawartość zostały sprawdzone, łożeysko wysoko na tylnej ścianie

Cały harmonogram wizyt już mam, 20 czerwca prenatalne, za jedyne 290 zł

Potem 24 czerwca wizyta u mojej lekarki i tydzień później u drugiej, specjalnie tak się umówiłam, żeby nie było, tak jak dziś, że dwie wizyty na jeden dzień.
Kobietka, dasz radę z postawić się nałogowi, podziwiam Cię bardzo!! to już drugi tydzień Ci leci, wiadomo, ze raz będą gorszę, a raz lepsze chwile, ale dasz radę, a teściowej jeszcze pokazęsz!!
Agnieszkaala, jak u Ciebie?:-)