• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiola9

Początkująca w BB
Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pewnie tak jak kazda ty tez sie boisz no ja tez chociaz mi nieminelo duzo czasu ale z tego co przegladalam i przestuiowalam wszytko na temat poronienia to ze poronilas to nie oznacza ze druga bedzie taka sama-zreszta chyba ja tez prubuje siebie przy okazji pocieszyc.z tego co wyczytalam wiele kobiet po pierwszym poronieniu z sukcesem donosilo nastepna ciaze.zycze ci szczesci i trzymam za ciebie kciuki!

wiola9 pisze:
Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.

Ja poroniłam 11 lat temu.... też strasznie bałam się zajść w ciążę..... potem miała wręcz kłopoty z zajściem w ciążę ale udało się.... mój Bąblik ma dziś 11 tygodni..... i jest prawie zdrowy jak rydz... wymaga tylko małej rechabilitacji ale to praktycznie tylko formalność i nie związane z tamtym poronieniem więc trzymam kciuki....

ja poroniłam w listopadzie 2004r., a dzis jestem szczesliwa mama 3-miesiecznej Majeczki, takze głowa do góry, musi byc dobrze!!!!!!!! :) :) :) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry