Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, ja pierwsze dziecko urodzilam w wieku 35, drugie 39, a trzecie 44Witam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam
Wlasnie urodzilam synka po... 21 latach [emoji178] Maleństwo ma 4 tyg.Witam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam
Na razie nie@meg313 wow. Gratulacje . I nigdy nie doswiadczylas żadnych przykrych docinków z tego powodu? -jezeli można się zapytać oczywiście
@jasani ja urodziłam mając 35, teraz mam 37 i staram się kolejne, a jak zdrowie da to i trzecie [emoji6]Ja pierwsze dziecko urodziłam mając 36 lat. Teraz mam 37 i planuje kolejne. A jak zdrowie da to i trzecieW tym wieku jest to świadome macierzyństwo a nie późne.
Ja tydz temu skończyłam 40 stke i jestem w 15 tyg [emoji16]Witam dziewczyny. Co myślicie na temat ciąży w wieku 38-39 lat w dzisiejszych czasach? Czy to już nic nowego czy dalej jest odbierane jako późne macierzyństwo? Czy byście się zdecydowały na drugie dziecko w tym wieku? Pozdrawiam