• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Ciąża z zaskoczenia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Babyboomka

Zaangażowana w BB
Ktora z Was staraczek miała kiedykolwiek tak, że wszysrko wskazywalo na to, ze cykl zaprzepaszczony, bo "zjednoczenie" nastąpilo dopiero po okresie domniemanego słuzu płodnego i wszystkie znaki na niebie pokazały.m ze juz niby po owulacji a tu po paru dniach, np. dwóch sexik i potem ciąża. Taka rozkminka. My sie staramy, ale lipa jak zwykle.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja przyjaciółka dowiedziala się dopiero w 3mcs, miała nieregularne miesiączki i do 3 msc miała plamienia.

Ktora z Was staraczek miała kiedykolwiek tak, że wszysrko wskazywalo na to, ze cykl zaprzepaszczony, bo "zjednoczenie" nastąpilo dopiero po okresie domniemanego słuzu płodnego i wszystkie znaki na niebie pokazały.m ze juz niby po owulacji a tu po paru dniach, np. dwóch sexik i potem ciąża. Taka rozkminka. My sie staramy, ale lipa jak zwykle.
U mnie dwie ciąże zaskoczyły akurat wtedy gdy najmniej się tego spodziewałam, ponieważ cykle mialalm bardzo rozjechane, a wtedy kiedy wszystko mialalm pod kontrolą się nie udawało 😂

Ja zaszłam w cyklu w którym unikaliśmy dni płodnych bo się szczepiliśmy z mężem na Covid. Sexy z 10dc okazały się wystarczające, bo najprawdopodobniej w 12 DC miałam owulację. Zawsze występowała w 15-16dc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry