reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

witajcie dziewczyny - dawno mnie tutaj nie było - byłam w Polsce przez trzy tygodnie :-) od teraz będę tutaj zaglądać regularnie bo mam już wolne:tak:

reklama
mamaTomeczka sorry, że Cię wrobiłam w chorobę :-D ale pocieszyłaś mnie, że to i 3tyg może trwać... :sorry2: czyli obstawiasz, że do porodu przejdzie? :-D Fajnie, że już pokoik kończycie :-D

marchew cóż ciekawego w PL Cię spotkało? :-D Jak się czujesz? U Ciebie też już ostatnia prosta :tak:

Ja już położyłam dziecia, teraz bezmyślnie jednym okiem gapię się w TV, a drugim w necie siedzę :sorry2:

Witajcie:)

Byliśmy na USG na 75% będzie ZOŚKA:) lekarz powiedział, ze wszystko wygląda prawidłowo:) tylko mała się wierciła i nie chciał pozować do badań i pobierania pomiarów na USG, ale generalnie się udało:) oj się uspokoiłam:)

Nasz skarb ma bardzo długie nogi, nie wrzucę zdjęć, bo nie za bardzo było jak zrobić:)

Jutro Was nadrobię:)

benfica - przede wszytskim super odpoczęłam... trochę sobie pozwiedzaliśmy z mężem i córką... na szczęście nigdzie po drodze nie urodziłam (a strasznie się tego obawiałam)... :-p

witajcie,

długo sie nie odzywałam...ciągle miałam coś do roboty, ale podczytywałam Was na bieżąco.

Ludzik gratuluję córeczki, super, że badania wyszły w porządku :)

Befica :( szkoda że maż wraca dopiero jutro, egh bidulko

Mychunia, wizyta na 23 :szok: łoo matko ja zazwyczaj juz spie o tej porze :)

Maluś ja Tobie tez zycze z opóźnieniem ale szczerze 100 lat, pociechy z męza i córeczek i kolejnego maluszka w drodze :)

Mnie w końcu pusciły bóle rwy kulszowej i czuje sie super, juz zapomniałam jak to jest gdy sie chodzi nie kulejąc :) Za tydzien wizyta, ciekawe co u mojego malucha :) Czas leci szybciorem... jutro mężowy jedzie po komodę i będę mogła zając sie ciuchami Fabianka, poprać i ładnie poukładać w komodzie ależ się cieszę :)

dobrej nocy dziewczyny

wiiki - nie chce Cię straszyć... ale jak mi przeszła rwa kulszowa w ciąży z moją córką to się okazało, że ułożyła się pośladkowo... ale jaka to była ulga ;p

ludzik to gratuluję córci :-D

wiikki ja mam już ciuszki poprane i poprasowane, ale nie mam ich gdzie chować... :baffled: przydałaby się komoda, ale miejsca na nią brak... :no:

No i skończyło się tak, że moje dziecię wylądowało w moim łóżku... :sorry2: wiercił się, kręcił u siebie, marudził, że spać mu się nie chce, a jak tylko do mnie przyszedł - usnął w 5min :-p mnie się jeszcze spać nie chce i nie bardzo wiem, co tu robić po ciemku... :confused:

Jest i wyrodna córka :D
Witam moje Kochane :*
Minął miesiąc a ja nie wiem kiedy, powie mi któraś gdzie to przeleciało???
Synuś kochany, mało płacze, śpi, je i robi sie z Niego Mały głodomorek :)
Badania moczu idealne, wizyta u okulisty zaliczona pozytywnie, teraz tylko wizyta z nereczką, bioderka i szczepienie.
Tak się dzisiaj kręcił w aucie, że wykręcił reniferka :D Pozdrawiamy Cioteczki :*

Ostatnia edycja:
Mar-chew Nadia była właśnie ułożona pośladkowo dlatego miałam cc teraz też będę miała cc więc mi w sumie bez róźnicy jak sobie leży, choć chyba jest głowką w dół, tak mi sie wydaje.

Madziulek
juz miesiąc...wow ale to zleciało :) Synek śliczny :)

reklama
Madziulek - śliczny synus! !Nic tylko całować!

Marchewka - fajnie że już wróciłaś :) kupujesz już rzeczy dla malucha?

Mama Tomeczka - wy dziś do dentysty? Jak te dziąsła?

U nas nic nowego. Czekamy na wyniki rezonansu. Jak nic nie odkryją to pewnie kolejny pobyt się szykuje. Tym razem w centrum zdrowia dziecka.
Ile ludzi do mnie dzwoni by spytać się o młodą. Strasznie to miłe. Dostajemy namiary na lekarzy. Dobrze że młoda uśmiechnięta i pełna energii tylko za domem tęskni :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry