Cześć dziewczynki :-) ja byłam wczoraj na wizycie i na szczęście wszystko gra
serduszka posłuchałam, podwozie zbadałam, wyniki dobre no i co najważniejsze dostałam skierowanie na usg :-) zaraz będę dzwoniła się rejestrować 
ludzik gratuluję córeczki
madziulek synuś śliczny
mar-chew no mam nadzieję, że teraz jak masz wolne to częściej będziesz zaglądała ;-)
iwo kurczę szkoda małej i Was teraz jak w ciąży jesteś, musicie się tułać po tych szpitalach :-( ale najważniejsze żeby szybko znaleźli przyczynę i rozpoczęli leczenie, tego Wam życzę
zajrzę jeszcze później do Was kobitki
miłego dzionka
serduszka posłuchałam, podwozie zbadałam, wyniki dobre no i co najważniejsze dostałam skierowanie na usg :-) zaraz będę dzwoniła się rejestrować 
ludzik gratuluję córeczki

madziulek synuś śliczny
mar-chew no mam nadzieję, że teraz jak masz wolne to częściej będziesz zaglądała ;-)
iwo kurczę szkoda małej i Was teraz jak w ciąży jesteś, musicie się tułać po tych szpitalach :-( ale najważniejsze żeby szybko znaleźli przyczynę i rozpoczęli leczenie, tego Wam życzę
zajrzę jeszcze później do Was kobitki
miłego dzionka

w szoku jestem, że tak szybko, już mam nerwy i się stresuję 

)
Szafa fajna, funkcjonalna. Ja niestety nie mam miejsca żeby dać coś jednego konkretnego do pokoju. No ale meble już zamówiłam i nie ma co narzekać :-):-):-) Teraz w sumie nie mogę się doczekać kiedy w końcu przeniesiemy się wszyscy na górę i kiedy wpadnę do pokoju mego dziecia aby cos tam już działać.
Z rana pogoda była przecudna, 17st i słoneczko + ciepły wiaterek taki już letni. No ale wszystko co dobre szybko się kończy i własnie wiać zaczęło, słonce zaszło i pokropuje 
Chodzi to to po podwórku i obszczywa wszystko, a jak wczoraj zobaczyłam ze oblał mi moje kwiatki to doszłam do wniosku, ze zemsta będzie słodka
Lekarz jest do 12 i musze go zwerbować o ile nie pójdzie w tango.
choć masz rację - dla mnie to noc w zasadzie nie przespana
szybko Ci wyznaczyli