reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Do poniedziałku tu na pewno zostanę. Chcą obserwować szyjkę. No i dobrze. Lepiej mieć pewność. Ale dziś było halo dlaczego leżę na ginekologii, a nie na patologii ciąży. Babka na IP źle mnie skierowała, no ale już tu chyba zostanę. Nuuuudy.

reklama
ja też w szpitalu... od wczoraj boli mnie brzuch jak.na okres więc pojechalam do szpitala to sprawdzić... ale chyba nic niepokojącego ktg nie wykazuje więc nie zagrzeję tu miejsca... na bank się dzisiaj spakuje ;p

Cześć laseczki ;-) jestem. Ostatnio kiepsko się czuję cały czas bym spała :zawstydzona/y: od 3 dni jak młodego odwiozę na przystanek to wracam, jem śniadanie i wskakuje do wyrka na minimum 2 godzinki :zawstydzona/y: no i oczywiście śpię jak niemowlak :-D dziś wstałam o 11.30 i zdążyłam już pomyć podłogi w części domu, została mi jeszcze góra, ale nie wiem czy dam radę :-( wszystko mnie boli :-( i słaba jestem.

cyntia mam nadzieję, że te skurcze to nic groźnego :tak:
kasiulka ja jednak trzymam mocno kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze &&& trzymaj się kochana.
maluś współczuję bólu, ja swego czasu też miałam problemy z zębami i raz to chodziłam tydzień z tak okropnym bólem zęba bo nikt nie chciał mnie przyjąć, aż w końcu pewna dentystka się nade mną zlitowała i usunęła. Pamiętam tą ulgę do dziś, a ten tydzień odsypiałam całą dobę.
Grzanka jak tam samopoczucie? :-) kciuki zaciśnięte &&&, a ja jeszcze nie miałam ktg :confused: od którego tygodnia powinno się to robić i jak często się jeździ?
Marchew lepiej dmuchać na zimne :tak: dobrze, że wszytko gra :tak:

to lecę dalej do pracy, trochę ochłonęłam to czas zabrać się za następną czynność :tak:

miłego dzionka ;-)

marchew no jeszcze poczekaj trochę :happy: ja dziś podpakowałam torbę, jeszcze paru rzeczy mi brakuje, ale w zasadzie bym się na początku bez nich obeszła - najważniejsze mam :tak:

ewka jak się nic nie dzieje, to ktg chyba robią od 37/38tc chyba, że są wskazania, to wcześniej. Ja miałam wczoraj, czyli przy skończonych 36tc, teraz idę za tydzień :happy: ale nic mi to badanie nie mówi, wolałabym usg jakieś :-p bo ciekawa jestem ile dzieć waży :-p ja też ogarniam wszystko na raty, do mycia podłogi już chyba 2-gi dzień się zabieram, ale zawsze znajduję coś pilniejszego :rofl2: ale jutro to już chyba mnie nie minie :ninja2:

Ja dziś oszalałam :szok: wiecie jaka mnie naszła ochota na taką zwykłą zupkę chińską? No masakra... :szok: u nas się tego nie je, a mnie się nagle tak zapragnęło dzidziusia uraczyć :szok: no i co - dygnęłam do sklepu i tyle... :errr:

Ewa ja mam wskazania do ktg bo mam ten węzeł, dlatego chodze 2 razy w tygodniu od tego tyg. A dzisiaj ktg bardzo dobre wiec sie ciesze:) i Mała sie rusza wiec jest ok:)

Benfica musisz uwazac na zupki bo ten makaron bardzo pecznieje w brzuchu i dlugo sie rozklada. Ale wiadomo jak to jest jak ochota najdzie:)

Cześć dziewczyny!
Czytam Was, czytam ale nie mam siły ani weny żeby się odezwać.
Normalnie id kilku dni łaże taka zrąbana, bez sił, że to koszmar jakiś. W dzień muszę się przespać albo poleżeć bo aż mi się słabo robi (nie mogę buziek wstawiać) :(
Godzine temu się dzwigłam z łóżka, a już bym się najchętniej położyła.
Dzisiaj jadę na stype, bo moja pociotka (taka daleka ciotka) zmarła, przywożę ze sobą mamę i zostaje na weekend - moze sie wtedy wybycze.
Dzisiaj mam też dostawę mebli do pokoju Błażeja, nie wiem gdzie je dam ani jak je wniosę z gościem

Trzymam mocno kciuki za dziewczyny które są w szpitalu!

Ech

Witajcie:)

ja dziewczyny wczoraj przesadziłam z ruchem, najpierw praca, potem prasowanie, potem ćwiczenia, a na koniec wycieczka, żeby auto oddać do mechanika, jak wróciłam myślałam, że brzuch mi pęknie był taki napięty, ale generalnie już dziś jest okej. Jeszcze jak Zosia wczoraj fikała w brzuszku to bardziej wszystko czułam z powodu napięcia, ale mój lekarz mówił, że jak zdarza się to wieczorem po intensywnym dniu i nic nie boli to odpoczynek jak nie pomoże mam udać się do szpitala. Odpoczynek pomógł na szczęście. Ale nauczka na przyszłość nie rób wszystkiego na 100% bo się wykończysz, ale generalnie w ciągu dnia czułam się wyśmienicie:)

Trzymajcie się:) i pozytywnego dnia:)

agamemnon qrcze nie noś tych mebli... nie masz jakiegoś sąsiada w pobliżu czy jak? Może facet, który przyjedzie z meblami będzie jakiś bysior, to sam wniesie... :* a jak będzie Twoja mama to faktycznie - wykorzystaj to i wyleń się, bo od poniedziałku nie będzie zmiłuj... :happy:

ludzik Ty też trochę zwolnij :-p aktywność aktywnością, ciąża to nie choroba, ale uważać na siebie trzeba przede wszystkim :happy:

Cześć

U nas dziś leje i jest zimo... :confused2: chyba najgorszy pogodowo dzień w tym tygodniu :confused2: dziś muszę w końcu umyć podłogi, bo odwlekałam to jak mogłam... :sorry:

hej dziewczyny

Moi pojechali na basen wiec wysporzątałam łazienkę, kuchnię i teraz sobie ległam. Dzis piątek, ale się cieszę, jutro mężowy będzie w domu. A w niedzielę jedziemy do moich rodziców, bo jutro wracają z Niemczech byli 2 msc i sie stęsknili za Nadusią.

Ludzik...bardziej się oszczędzaj. Wiem, że człowiek by chciał ale niestety teraz musimy bardziej na siebie uważać. Dobrze, że poczułaś się lepiej.

Agamemnon wykorzystaj czas jak bedzie mama i odpoczywaj ile tylko wlezie :)

Benfica też mnie czasem łapie zachcianka na zupkę chińską średnio raz w roku i nie ma zmiłuj się, muszę wtedy ją zjeść. A tak to na święta jest u nas sałatka z makaronu z zupek chińskich,

A i nie wiem czy sie pochwaliłam kilka dni temu Nadusia zaczęła sama kroczyć, oj ile ma przy tym radości :)

U nas dziś nieprzyjemnie, jak chyba w całej Polsce.
Miłego dnia

reklama
Ludzik ja wczoraj niby malo chodzilam ale sie spieszylam i szybko przeszlam przez cala galerie i pozniej mnie brzuch na dole bolal, trzeba uwazac:)

Agamemnon nie nos mebli, koles sam da rade:)

Wiki to gratulacje dla corci:) teraz to sie zacznie dopiero co:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry