• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Grzanka taki ten rok pechowy na ciążę. Wczoraj mój mąż mi powiedział, że gdyby wiedział, że wszystko tak przebiegnie, że będzie tyle problemów i strachu o Majkę to by się nie zdecydował na drugie dziecko... Widać, że jednak i on bardzo się tym wszystkim martwi i przejmuje tylko nie okazuje tego tak jak ja.

hej dziewczynki
u nas dziś leniwa niedziela, kościół i koleżanki w planie :-)

Kasiula - dacie radę te kilka tygodni przetrzymac. A jak z tą wadą, jest w pełni operowalna?

Kinia - &&&&&& za ciebie, niech Majeczka siedzi jak najdłużej!!! Mój tez mi tak wypalił z tym że na poczatku ciąży a powód miał banalny FINANSE:sorry2:

ps. Natkusia nadal w szpitalu ale chyba jest OK

Ostatnia edycja:
Iwo dokładnie to sama min wiem musze jeszcze raz z lekarzem pogadać ale to wszystko zalezy od tego w jakim terminie sie dziecko urodzi i jak sobie będzie radziło na świecie . I po operacjach . Musze z lekarzem jeszcze raz pogadać jak juz sie oswoiłam z ta myślą

Iwo mój się bardzo boi, z resztą ja też - powód: bardzo bliski. Znajoma urodziła niecałe dwa miesiące temu, w ciąży u niej działo się dokładnie to co u mnie i teraz... Dziecko leży od prawie dwóch miesięcy w szpitalu w krytycznym stanie i wszyscy modlą się o każdy dzień życia dla niej i każdy dzień pomocy... Po prostu u nas jest ogromny strach, żeby nie skończyło się podobnie ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry