hej dziewczyny
melduję co po wizycie: dzidziuś zdrowy, choć nie chciał dać się obejrzeć tak się wiercił
w końcu się dupką odwrócił
jeśli moje przeczucie mnie nie myli i nic się nie zmieni na usg będziemy mieli synka
na problemy z układem moczowym dostałam furaginę (wcześniej mi jej nie dawała bo byłam przed 12 tyg ciąży, a ponoć nie można) i powiedziała, że tym razem będzie ok
na skurcze dostałam magnum B6
a na katar nasivin 0,05% i w końcu całą noc przespałam nie licząc kilku wizyt w wc
i na razie mam zakaz wychodzenia z domu póki się nie wykuruję....
niestety sex zabroniony przez wcześniejsze przeboje
ale orgazm jak najbardziej wskazany
melduję co po wizycie: dzidziuś zdrowy, choć nie chciał dać się obejrzeć tak się wiercił
na problemy z układem moczowym dostałam furaginę (wcześniej mi jej nie dawała bo byłam przed 12 tyg ciąży, a ponoć nie można) i powiedziała, że tym razem będzie ok
na skurcze dostałam magnum B6
a na katar nasivin 0,05% i w końcu całą noc przespałam nie licząc kilku wizyt w wc
niestety sex zabroniony przez wcześniejsze przeboje
pytałam czy to już coś oznacza to ginka się uśmiechnęła i powiedziała, że jeszcze nie
zrobiła mi posiew na paciorkowca
coś nieprzyjemnego
i dziś musiałam zasuwać do szpitala to odwieźć do analizy i przy okazji zarejestrowałam się na KTG bo też dostałam skierowanie i w środę za tydzień mam przyjść na 11
pogadałam chwilę z położną, zapytałam czy się coś zmieniło przez te 6 lat to mi powiedziała, że wszystko jest tak samo tylko jakiś gaz mają dodatkowo
jak tam wchodzę to mam dreszcze normalnie
będę musiała chyba sama wszystko pozałatwiać bo on nie wiem o czym myśli, ryczeć mi się chcę normalnie jak o tym wszystkim pomyślę :-(
Czyli szuram zaraz szykowac obiad i deser i musze chate jeszcze ogarnąć i po 12 będzie małż 
Więc na forum pisze tylko jak jestem na laptopie.
Szok;-) W niedziele zrobie jej torcika na poniedziałek do przedszkola, rano w pon. tylko go przystroje, bo mama moja przyjezdza w nocy i mi przywiezie opłatki na tort z księżniczkami i kucykami pony, bo tak Lenka sobie zażyczyła