reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hej ja wróciłam właśnie z ktg. Brzuch mnie teraz boli bo nie mogła znaleźć tętna, jak już znalazła to kazała przytrzymywać palcami to kółeczko bo słabo było słychać i dodała "główka przodująca" i czy mi coś doktor mówił :confused: a ja jej na to, że nie i pytam czy to coś znaczy to się głupia zaczęła śmiać i mówi "a co ma pupą iść"? I teraz się zastanawiam co znaczy ten termin :confused: macie jakieś pojęcie? Wczoraj jak byłam u gina to nic nie mówiła. Tylko mnie zestresowała i teraz nie wiem co myśleć :-(

kinia wypoczywaj bo teraz taki gorąc i duchota że strach głowę na zewnątrz wystawiać. Ja dziś jak się położyłam przed 10 to wstałam o 12.30. Trudno, bałagan mam w pokoju, ale mi się też coś należy :tak: a tym bardziej, że ostatnio budzę się regularnie o 3.15 i spać nie mogę.

mycha gratuluję :tak: szybko Ci poszło :tak: już w domku? Też bym tak chciała ;-)

reklama
Ewka ja tez nie mogę spać w nocy i tak sobie myślę, co by sąsiedzi powiedzieli i M jakbym w nocy robiła porządki:) Głupia jakaś kobieta CI ktg robiła (nie obrażając jej), jakby nie mogła wytłumaczyć i spokojnie powiedzieć wszystko.

Mycha gratulacje:) jejku szybko i sprawnie to poszło:)

Ewka to z pewnością chodziło o to, zw juz się w kanał główka wstawila.

A ja teraz miałam trochę krwi na wkladce :-/ zaczynam dzisiaj panikować czy wszystko jest w porządku....

Kinia, jak wyglądała ta krew? Może to czop Ci odchodzi? Od odejścia czopu nawet miesiąc możesz chodzić w ciąży. Ja tak miałam z Roksanką. Jeżeli martwisz się, to zadzwoń może do lekarza? Kciuki za Ciebie :*

Malusiu właśnie też tak pomyślałam na spokojnie, że to może być czop. Ja mam dużo tego śluzu i teraz z taką smuga czerwonej krwi. Nie dzwonię, bo on już przyjmuje,a ja za 1,5h i tak u niego mam być to powiem.

reklama
kinia - trzymam kciuki... mi też jakoś dzisisj niedobrze... rano miałam skurcze przepowiadające... nie panikowałam bo dobrze pamiętam bardzo dobrze jak te porodowe bolą ;p
Mycha - a jednak Amelka sama postanowiła wyjść! super :) i gratuluję!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry